Χάρης Ρώμας: Δεν βλέπω ποτέ το “Κωνσταντίνου και Ελένης” – Αλλάζω κανάλι

Για τη σχέση του με την Ελένη Ράντου και τη σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης” μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Ρώμας, σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Ευτυχείτε” του ΟPEN . “Δεν κάνουμε παρέα με την Ελένη Ράντου, αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση. Θαυμάζω την Ελένη για αυτό που κάνει και νομίζω πως και εκείνη με θαυμάζει για κάποια πράγματα που έχω καταφέρει να κάνω στη ζωή και για κάποια πράματα που της αρέσουν στον χαρακτήρα μου” είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Για την πετυχημένη σειρά στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν, δήλωσε ότι το έχει αφήσει στο… παρελθόν, ενώ όταν ρωτήθηκε εάν το παρακολουθεί όταν το δείχνουν στην τηλεόραση σε επανάληψη απάντησε: “Δεν το βλέπω ποτέ, αλλάζω κανάλι”.

“Το “καφέ της Χαράς” είναι μια μεγάλη μας επιτυχία. Τι νόημα έχει που θέλαμε τη Δήμητρα Ματσούκα τότε για τον ρόλο της Χαράς, μπορεί να μην είχε την ίδια επιτυχία η Δήμητρα. Η Ρένια έκανε αυτή τη μεγάλη επιτυχία” είπε ο Χάρης Ρώμας. “Η μητέρα της Δήμητρας Ματσούκας μου είπε μια μέρα ότι χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο που δεν την έσυρα τότε να παίξει τον ρόλο της Χαράς” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ