“Καφέ της Χαράς” – “Κωνσταντίνου και Ελένης”: Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα

Για το “Καφέ της Χαράς” το οποίο θα επαναπροβληθεί από τον Οκτώβριο ενώ ξεκίνησαν ξανά τα γυρίσματα μετά την καραντίνα καθώς και για το “Κωνσταντίνου και Ελένης” και τα ονόματα που “έπαιζαν” για να πρωταγωνιστήσουν ως “Ελένη” μίλησε ο Χάρης Ρώμας στην κάμερα του “Πρω1νού”.

“Έγραφα με τηλεδιάσκεψη κάθε μέρα με την Άννα Χατζησοφιά. Τα επεισόδια θα προβληθούν από τον Οκτώβριο, θα αρχίσουν από την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη ή την τελευταία του Σεπτέμβρη. Ήταν επιλογή να τα αφήσουμε “να ανθίσουν” σε όλη τη σεζόν. Ο κόσμος θεωρώ ότι έχει την ανάγκη περισσότερο από την τηλεόραση να βγει έξω. Όπου πάω με ρωτούν ποιος θα πεθάνει στο “Καφέ”. Ναι, θα υπάρξει κάτι” επιβεβαίωσε ο δημιουργός και πρωταγωνιστής της σειράς.

Για τη Ναταλία Δραγούμη είπε: “Είχα κάνει στη Ναταλία Δραγούμη για το “Κωνσταντίνου και Ελένης”, όταν κάνουμε καστ πρέπει να έχεις και μία και δύο και τρεις εκδοχές, μπορεί να μην μπορεί εκείνη τη στιγμή, μπορεί να μην της κάτσει καλά ο ρόλος. Θυμάμαι ότι το “Κωνσταντίνου και Ελένης” ήθελα να γίνει ή με την Ελένη Ράντου ή με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Έγινε με την Ελένη Ράντου. Ήταν μια εκδοχή και η Ναταλία. Έχω την εντύπωση ότι τη Ναταλία, και στο “Καφέ της Χαράς” επειδή ψάχναμε μια γοητευτική γυναίκα που σκάει με ένα μίνι και ένα εξώγαμο στο χωριό και γίνεται ένας πανικός σε μια μικρή κοινωνία. Θυμάμαι ότι είχαμε στο μυαλό μας και τη Δήμητρα Ματσούκα. Συνάντησα τη μητέρα της μια μέρα και μου λέει “είμαι η μητέρα της Δήμητρας Ματσούκα. πόσες φορές τις έχω πει τι βλακείες έκανες και δεν πήρες τότε τον ρόλο της Χαράς”… Η Ρένια είναι μια ηθοποιός που ξέρεις πού πατάς. Που ξέρεις ότι όποιον ρόλο και να πάρει θα τον κάνει επιτυχία γιατί μπορεί”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ