Χαρά Βέρρα: Η αναβολή του γάμου της και η δημόσια συγγνώμη στον Τρύφωνα Σαμαρά – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή «Live Tonight» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου εμφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης η Χαρά Βέρρα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τη συμμετοχή της στο «Just the 2 of Us», για το περιστατικό που σημειώθηκε ανάμεσα στον Τρύφωνα Σαμαρά και τους κριτές του σόου αλλά και για τον γάμο της που αναβλήθηκε εξαιτίας του κορονοϊού.

«Στο συγκεκριμένο θέμα και η κριτική επιτροπή είχε δίκιο και ο Τρύφωνας από την πλευρά του, γιατί αυτός είναι. Δεν πήρα θέση γιατί δεν ήθελα να επεκταθεί η συζήτηση περί παράδοσης γιατί θα πήγαινε αλλού το θέμα. Ένιωσα άσχημα και εγώ, ίσως έπρεπε να μιλήσω και να τον στηρίξω. Του ζητάω συγγνώμη, τον αγαπάω πολύ. Ο Τρύφωνας είπε και σε μένα ” δεν με στήριξες αλλά δεν σου κρατάω κακία γιατί σε αγαπάω”», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χαρά Βέρρα.

«Ήρθα σε δύσκολη θέση. Καταρχάς, το τραγούδι αυτό δεν ήταν παραδοσιακό, όταν μιλάμε για παράδοση μιλάμε για πολλά χρόνια πίσω. Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι πιο καινούριο και δεν είναι παραδοσιακό. Του ζήτησα συγγνώμη, τελείωσε το θέμα. Δεν ήταν και τόσο τραγικό… το τράβηξαν από εδώ, το τράβηξαν από εκεί… Δεν έκανε και τίποτα τραγικό, αυτός είναι ο Τρύφωνας. Είναι showman, στο είδος του είναι μοναδικός» πρόσθεσε η γνωστή τραγουδίστρια.

Παράλληλα, η Χαρά Βέρρα αποκάλυψε ότι ανέβαλε τα σχέδια του γάμου της που ήταν προγραμματισμένος για τον Σεπτέμβριο στο χωριό του συζύγου της στην Καβάλα. «Δεν θα γίνει, τι γάμος να γίνει τώρα; Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να φέρω κόσμο. Ήταν να τον κάνουμε τον Σεπτέμβριο στο χωριό του Σπύρου, στον Κεχρόκαμπο της Καβάλας. Θα τον αναβάλουμε για να τον κάνουμε όπως πρέπει. Θα τον κάνουμε αργότερα», τόνισε η Χαρά Βέρρα.

Στη συνέχεια, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο διαφορετικό καλοκαίρι που έρχεται καθώς κρίνεται μάλλον απίθανο το να γίνουν συναυλίες και πανηγύρια.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ