Έξαλλος ο Τρύφωνας Σαμαράς με τον Λάκη Γαβαλά: Δεν κοιτάζει τα χάλια του; – ΒΙΝΤΕΟ

Απάντηση στα αρνητικά σχόλια του Λάκη Γαβαλά σχετικά με την εμφάνισή του στο «Just the 2 of uS» έδωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς. Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου, ο γνωστός κομμωτής κατηγόρησε τον Λάκη Γαβαλά για αντιγραφή λέγοντας ότι τα μαλλιά αυτά τα έχουν κάνει πρώτα η Αντζελίνα Τζολί και ο Τζον Τραβόλτα.

«Οπότε και ο κύριος Λάκης από κάπου κάνει τις αντιγραφές του. Μήπως ο κ. Γαβαλάς τσαντίστηκε γιατί δεν πρόλαβε να τα κάνει αυτός… Τον έχουμε δει με τόσα μαλλιά, ήμαρτον… ας μας δείξει το αληθινό του μαλλί. Δεν κοιτάει τα χάλια του; Συγγνώμη που το λέω αλλά ο καθένας ας κοιτάξει την καμπούρα του», είπε χαρακτηριστικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς επισήμανε ότι μετά το περιστατικό δεν είχε κάποια επικοινωνία με τη Δέσποινα Βανδή, αν και όπως υποστήριξε «είναι από τους ανθρώπους που συμπαθώ, νομίζω ότι και αυτή μπορεί να μην το κατάλαβε και να έφτασε σε αυτό το σημείο».

«Θα μιλήσω με την παραγωγή, να τα βρούμε, να δούμε ποιος θα κάνει τι και πως, αν θέλουν, γιατί εγώ δεν πάω πάσο. Ανάλογα με αυτά που θέλω και ανάλογα με τους στυλίστες, θα εμφανίζομαι σε κάθε σόου. Αν δεχτούν αυτά, καλώς», πρόσθεσε.

«Έπρεπε να υποστηρίξω τον Τρύφωνα Σαμαρά, το τραγούδι δεν είναι παραδοσιακό, δεν ήθελα να επεκταθεί και άλλο η συζήτηση και για αυτό δεν μίλησα. Θα κάνω τα πάντα για να τον κρατήσω», δήλωσε η Χαρά Βέρρα.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ