Μπουρδούμης – Δροσάκη: Ανέβαλαν λόγω κορονοϊού τον γάμο τους – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού ήταν το μεσημέρι της Κυριακής ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το πως βιώνει τις ημέρες της καραντίνας μαζί με την έγκυο σύντροφό του, τα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και το γάμο που σχεδίαζαν με τη Λένα Δροσάκη που αναγκάστηκαν, εξαιτίας του κορονοϊού, να αναβάλουν.

«Σαφώς υπήρχαν σχέδια γάμου αλλά αναβλήθηκαν λόγω της κατάστασης, οπότε τα αφήνουμε για αργότερα, γιατί το κύριο σκεπτικό μας και μέλημά μας είναι να τα απολαύσουμε εμείς και οι καλεσμένοι μας. Και πιστεύω ότι σε μια τέτοια κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε δεν θα το ευχαριστιόμασταν τόσο πολύ, θα ήμασταν πολύ προσεκτικοί, οπότε το αφήνουμε για λίγο αργότερα, να το απολαύσουμε και εμείς και οι δικοί μας άνθρωποι. Να έρθει με το καλό το μωρό και όλα καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον κλάδο των καλλιτεχνών που πλήττεται, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σχολίασε: «Στην αρχή ήταν ένα μικρό σοκ οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού και γι’ αυτό πολύ γρήγορα υπήρχε ένας μηχανισμός ανταπόκρισης από όλους τους καλλιτέχνες, από όλους τους χώρους, πράγμα σπάνιο για τον κλάδο μας. Ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα. Είναι σοκαριστικό ότι μέσα σε όλα αυτά τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός και οι υπουργοί του, η κουβέντα για τον πολιτισμό έμεινε μόνο σε μία αράδα. Νομίζω ότι αυτό το κατάλαβαν, ήρθε και από εμάς η κατά κάποιον τρόπο ένσταση. Το πιο στενάχωρο ήταν ότι για τον Πολιτισμό δεν ακούστηκε κουβέντα σε σχέση με άλλους επαγγελματικούς κλάδους. Τι μέτρα, εφ’ όσον δεν μπορούν να γίνουν οι εκδηλώσεις, μπορεί να πάρει η κυβέρνηση και βλέποντας αντίστοιχες δηλώσεις από κυβερνήσεις άλλων χωρών που δεν αφήνουν τον Πολιτισμό στην άκρη. Οι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν έχουν παγώσει. Ήδη μαθαίνω ότι, όπως και εμείς αφήσαμε τη δική μας σειρά στον ΑΝΤ1«Αν ήμουν πλούσιος» ημιτελή, και άλλες σειρές θα ξαναμπούν για γύρισμα, οπότε με ποιο τρόπο θα γίνουν όλα αυτά; Πρόθεση καλή υπάρχει από όλους αλλά υπάρχουν τεχνικές δυσκολίες. Αν κάτι με στεναχώρησε είναι ότι ο πολιτισμός αφέθηκε στο πλάι».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ