Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Έτοιμοι για το μεγάλο βήμα

Της Κορύνας Μανταγάρη,

Αγκαλιά βρήκε η νέα χρονιά τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τη Λένα Δροσάκη. Οι δύο ηθοποιοί , που είναι ζευγάρι από τον περασμένο Απρίλιο, ζουν έναν μεγάλο έρωτα και σύμφωνα με δικούς τους ανθρώπους δεν θα αργήσουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της RealLife, οι δύο ηθοποιοί είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τους πρώτους μήνες του ειδυλλίου τους και δεν έκαναν καμία δημόσια κοινή εμφάνιση. Όμως, πολύ σύντομα άρχισαν να κυκλοφορούν μαζί χωρίς να ανησυχούν για τα κλικ των φωτογράφων, γεγονός που δείχνει πόσο σίγουροι είναι για τα αισθήματά τους.

Η πρώτη τους επίσημη κοινή εμφάνιση έγινε στην πρεμιέρα της ταινίας «Ενήλικοι στην αίθουσα» στο Φεστιβάλ της Βενετίας, τον περασμένο Αύγουστο. Η Λένα Δροσάκη πόζαρε δίπλα στον αγαπημένο της όλο καμάρι, ενώ εκείνος ανέβασε ενσταντανέ τους στα social media αποκαλώντας τη «γυναίκα του».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αν και αποφεύγει τη δημοσιότητα στα προσωπικά του ζητήματα, έχει μιλήσει ανοικτά για τα συναισθήματά του. «Δεν χρειάζεται να μιλήσω για τα συναισθήματά του για τη Λένα. Από τη στιγμή που είπα ότι νιώθω ευλογημένος που τη γνώρισα, δεν χρειάζεται περισσότερη εξήγηση. (…) Είμαι πολύ χαρούμενος που μοιράζομαι τη ζωή μου μαζί της. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι μαζί με τη Λένα. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια… Υπάρχουν σχέδια ζωής. Θέλουμε να είμαστε καλά και να ζούμε όμορφες στιγμές, να αντιμετωπίζουμε μαζί τις δυσκολίες και τα όνειρά μας να μην έχουν όρια. Η ζωή είναι μπροστά μας και προχωράμε μαζί», έχει δηλώσει ο γνωστός ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ