Masterchef- Ηρακλής Αποστολίδης: Έπεσα από τα σύννεφα με την αντιπάθεια Μπέλλου – Ηλία – ΒΙΝΤΕΟ

Στην «Φωλιά των Κου Κου» με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης ο Ηρακλής Αποστολίδης. Ο πρώην παίκτης του Masterchef κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα έγιναν στο ριάλιτι μαγειρικής τονίζοντας ότι δεν περίμενε την απόφαση του Δημήτρη να κατεβεί, αλλά και την αντιπάθεια που έχει με τον Ηλία.

«Ήταν θέατρο του παραλόγου αυτό που είδα, από την πλευρά της Μαρίας. Βγάζω τον καπέλο στον Μπέλλο. Το να κατέβεις κάτω, να ρισκάρεις τη θέση σου θέλει πάρα πολλά κότσια. Δεν είναι ο έρωτας, σε προηγούμενα επεισόδια είχαν πει δεν έχει κατέβει ο Μπέλλος κάτω σε δοκιμασία αποχώρησης, και γι΄αυτό το λόγο μπορεί να είπε να κατέβει. Από εκεί και πέρα, για εμένα ο Ηλίας έκανε λάθος. Θα έπρεπε ξεκάθαρα να επιλέξει κάποιον, να αναλάβει την ευθύνη του. Έπρεπε να επιλέξει έναν παίκτη τον οποίο θεωρούσε αδύναμο ώστε να είναι σίγουρος ότι θα ξαναμπεί στο παιχνίδι. Αν ήμουν στη θέση του θα διάλεγα τη Μαρία, θα διάλεγα έναν αδύναμο παίκτη», είπε χαρακτηριστικά ο Ηρακλής Αποστολίδης.

Για τη σχέση του Ηλία Κιαζόλι με τον Δημήτρη Μπέλλο, ο Ηρακλής Αποστολίδης συμπλήρωσε: «Και εγώ στο σπίτι τους έβλεπα μία χαρά, συζητούσαν. Αυτό που είδα χθες, ξαφνιάστηκα πάρα πολύ και δεν μπόρεσα να καταλάβω το γιατί. Έπεσα από τα σύννεφα με την αντιπάθεια Μπέλλου και Ηλία».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ