Χαρά Παππά: Μακριά από τον Μπουράκ Χακί λόγω κορονοϊού – Τα σχέδια του ζευγαριού

Της Πολυξένης Καραμίχα,

Η Χαρά Παππά που ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 2, διανύει μια ιδιαίτερη περίοδο. Εκτός των αντικειμενικών προβλημάτων, λόγω της πανδημίας, η μελαχρινή καλλονή αναγκάζεται να ζει μακριά από τον αγαπημένο της, τον διάσημο Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί και εξηγεί τους λόγους: «Βρίσκομαι στο πατρικό μου στην Ηγουμενίτσα με τη μαμά μου. Σκέφτομαι καθημερινά ότι δεν βρίσκομαι στη βάση μου, στο πραγματικό μου σπίτι, αυτό που έχω φτιάξει με τον Μπουράκ. Προσπαθώ να είμαι θετική και να κάνω μόνο καλές σκέψεις. Εύχομαι να τελειώσει όλο αυτό και να επιστρέψουμε σε κανονικούς ρυθμούς».

Με χαμόγελο και ελπίδα γι’ αυτά που έρχονται, το ερωτευμένο ζευγάρι επικοινωνεί καθημερινά, ανακαλύπτοντας καινούργιους τρόπους για να μοιράζεται την καθημερινότητά του. «Επικοινωνούμε συνέχεια με face time, οπότε τον αισθάνομαι κοντά μου με κάποιον τρόπο. Επειδή ο Μπουράκ ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, λόγω ενός χρόνιου προβλήματος που αντιμετωπίζει στους πνεύμονες, και επειδή τα πράγματα στην Τουρκία είναι δύσκολα, προσπαθώ να είμαι δυνατή και να του δίνω δύναμη. Μου έχει λείψει» παραδέχεται το γνωστό μοντέλο συμπληρώνοντας πως ο αγαπημένος της βρίσκεται στο αγρόκτημα του στα Δαρδανέλια, όπου υπήρξε κρούσμα κορονοϊού.

Τα σχέδια του ζευγαριού

Οι δυο τους από την πρώτη στιγμή κατάλαβαν ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Η πρόταση έχει ήδη γίνει, αλλά ο γάμος μπορεί να περιμένει, όπως εξομολογείται η Χαρά Παππά: «Έχει γίνει η πρόταση γάμου, αλλά ο γάμος δεν ήταν στα άμεσα σχέδιά μας. Δεν έχουμε μεταθέσει κάποια ημερομηνία. Θέλουμε να παντρευτούμε όταν θα είμαστε έτοιμοι και θα έχω προχωρήσει και εγώ με τις δουλειές μου. Ο κορονοϊός μας κρατά πίσω από την κοινή μας ζωή όχι από τον γάμο μας», τονίζει το νεαρό μοντέλο, ανυπομονώντας να αρθεί η απαγόρευση εισόδου στην Τουρκία για να βρεθεί κοντά στον αγαπημένο της.

Αισιόδοξη και πολύ ερωτευμένη, περιμένει το καλοκαίρι να το περάσει με τον αγαπημένο της, αφήνοντας πίσω της όλη τη δύσκολη περίοδο:«Ο Μπουράκ συζητά με την Μιμή Ντενίση για μία ταινία στην Ελλάδα, τα γυρίσματα της οποίας έχουν προγραμματιστεί για το καλοκαίρι. Αν όλα πάνε καλά, θέλουμε να περάσουμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα μαζί. Σε διαφορετική περίπτωση, όταν όλα τελειώσουν, θα πάω εγώ στην Κωνσταντινούπολη», καταλήγει το νεαρό μοντέλο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ