Χαρά Παππά: Το πρόβλημα υγείας του Μπουράκ Χακί και η απόσταση λόγω κορονοϊού- ΒΙΝΤΕΟ

Στην Ηγουμενίτσα βρίσκεται η Χαρά Παππά η πρώην παίκτρια του GNTM ενώ ο αγαπημένος της Μπουράκ Χακί είναι αποκλεισμένος στη φάρμα του στην Τουρκία. Το μοντέλο έφυγε από την Τουκρία λίγο πριν κλείσουν τα συνορα και επέστρεψε στην Ελλάδα.

Όπως είπε “Στη Φωλιά των Κου Κου”: “έπρεπε να έρθω στην Ελλάδα για κάποιες δουλειές και αναγκαστικά μετά λόγω του ιού δεν ταξίδεψα, δεν ήθελα να θέσω σε κίνδυνο τον Μπουράκ γιατί θα περνούσα αοό αεροδρόμια και έτσι έμεινα εδώ”.

Ο Μπουράκ, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, είπε: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες που με στηρίζουν. Τώρα βρίσκομαι στην Τουρκία αλλά όχι στην Κωνσταντινούπολη. Αποφάσισα να έρθω στη φάρμα μου,η οποία είναι τρεισήμισι ώρες από την Πόλη. Πήρα τον γιο μου και η μητέρα μου και η γιαγιά μου ήταν ήδη εδώ. Ήρθα εδώ και μενουμε όλοι μαζί. Έχουμε αυτοαπομονωθεί. Κάθε μέρα μιλάω, ανταλλάσσω μηνύματα, με τη Χαρά, την αρραβωνιαστικιά μου. Είμαστε σε επαφή, εκείνη ειναι στην Ηγουμενίτσα λόγω του ιού. Έχω να δω τη Χαρά μου μισό μήνα. Έπρεπε να φύγει, ημασταν μαζί στην Κωνσταντινούπολη”, είπε μεταξύ άλλων ο Τούρκος ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ