Το τραγούδι για την απομόνωση με την υπογραφή του… Τζόνι Ντεπ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τζόνι Ντεπ αποφάσισε να πει το “ναι” στα social media και να κρατάει επαφή με τους θαυμαστές του αυτή την δύσκολη περίοδο, που η πλειοψηφία είναι περιορισμένη στα σπίτια της, λόγω του κορονοϊού. Πριν από λίγα 24ώρα, ο γοητευτικός ηθοποιός δημιούργησε λογαριασμό στο instagram και μάλιστα, σε λιγότερο από 24 ώρες συγκέντρωσε 2,2 εκατ. ακολούθους. Ο ίδιος έκανε το ντεμπούτο με μια φωτογραφία και ακολούθως ένα βίντεο όπου ευχαριστεί τους θαυμαστές του για τη συμπαράστασή τους στη δικαστική διαμάχη με την τέως σύζυγό του Άμπερ Χέρντ αλλά και καλώντας τους να μείνουν σπίτι ώστε να νικήσουμε τον αόρατο εχθρό. Ο Ντεπ φέρεται να περνά τις ημέρες της καραντίνας στο Σαν Τροπέ στη Γαλλία, στην έπαυλη των 63 εκατ. δολαρίων. Προέτρεψε τους θαυμαστές του να είναι ασφαλείς και να μείνουν μέσα και να βρουν άλλους τρόπους να περνάνε τον χρόνο τους”.

Χθες ο Ντεπ, δημοσίευσε το βίντεο από το τραγούδι “Isolation” που σημαίνει απομόνωση και είναι σίγουρα κάτι με το οποίο όλοι μπορούν να ταυτιστούν αυτή την περίοδο.

“Το isolation είναι με αγάπη από εμένα και τον Jefff Beck” έγραψε στη λεζάντα και συγκέντρωσε μέσα σε 15 ώρες πάνω από 1.100.000 προβολές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ