Χάρι και Μέγκαν: Πώς θα γιορτάσουν τα πρώτα γενέθλια του Άρτσι

Καθώς το αύριο φαντάζει δυσοίωνο λόγω της πανδημίας που αυτήν τη στιγμή μαστίζει τον πλανήτη, Χάρι και Μέγκαν πρέπει να αναβάλουν τα μεγαλεπήβολα σχέδιά τους για το πάρτι γενεθλίων του γιου τους Άρτσι που γίνεται ενός έτους.

Πηγή ανέφερε στο Ε! News, ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ πρέπει να ξανασκεφθούν τον τρόπο που θα γιορτάσουν αυτό το σημαντικό γεγονός στη ζωή τους. Λέγεται ότι πριν από την πανδημία, σχεδίαζαν να επιστρέψουν στη Μ. Βρετανία και να γιορτάσουν με όλη τη βασιλική οικογένεια. Αλλά τώρα δεν μπορούν να φύγουν από τις ΗΠΑ. “Τα σχέδια άλλαξαν. Οι γαλαζοαίματοι ήλπιζαν ότι οι Σάσεξ θα επέστρεφαν στη Μεγάλη Βρετανία τον Μάιο είτε πριν είτε μετά την έναρξη των Αγώνων Ινβίκτους στην Ολλανδία και επίσης το ζευγάρι σχεδίαζε να παρευρεθεί στην παρέλαση “Trooping the Colour” αφιερωμένη στα γενέθλια της βασίλισσας, στις 13 Ιουνίου” ανέφερε η ίδια πηγή. Όλες αυτές οι εκδηλώσεις ακυρώθηκαν και Χάρι και Μέγκαν βρίσκονται στην Καλιφόρνια όπου θα τηρήσουν τις κοινωνικές αποστάσεις για κάποιες εβδομάδες. Έτσι ο μικρός Άρτσι μάλλον θα περάσει τα πρώτα του γενέθλιά μόνο με τους γονείς του. “Η ελπίδα ήταν τα γενέθλια του Άρτσι να ήταν ανάμεσα με κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας, ξαδέρφια, παππούδες και κάποιους νονούς όταν θα έρχονταν στη Μεγάλη Βρετανία”. Ωστόσο οι φήμες θέλουν παρούσα στα πρώτα γενέθλια του Άρτσι να είναι η άλλη γιαγιά, η μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ, αν και αυτό ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί καθώς ακόμη δεν είναι σαφές αν θα έχουν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα στην Καλιφόρνια λόγω κορονοϊού.

Ανεξαρτήτως πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θα κάνουν μια συγκέντρωση όταν θα επιτρέπεται αν και όχι την ημέρα των γενεθλίων του. Στο μεταξύ η βασιλική οικογένεια προετοιμάζεται να γιορτάσει τα δεύτερα γενέθλια του πρίγκιπα Λούις, αν και δεν θα είναι ο τυπικός εορτασμός όπως στα υπόλοιπα γενέθλια των παιδιών της Κέιτ και του Ουίλιαμ. Παραδοσιακά οι Κέμπριτζ περνούν την ημέρα στο Νόρφολκ, διοργανώνοντας μια μικρή συγκέντρωση με όλους τους παππούδες και θείους, θείες, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα πορτρέτο του εορτάζοντα. Φέτος μάλλον θα γιορτάσουν στο εξοχικό τους με τη δημοσίευση του πορτρέτου αλλά παραλείποντας την οικογενειακή συγκέντρωση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ