Βάνα Μπάρμπα: Εμμένει στους ” διπλοθεσίτες ευρωβουλευτές” – Τι είπε για τον Αλέξη Γεωργούλη

Συνέντευξη στην εκπομπή «το Πρωϊνό» με τη Φαίη Σκορδά παραχώρησε η Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιός , η οποία ακολουθεί τις οδηγίες και «Μένει Σπίτι» μίλησε για το πως περνάει το χρόνο της, για την παρέα που κάνει με την οικογένεια Σαλέα που μένουν στην ίδια πολυκατοικία και εξέφρασε τη στεναχώρια της για τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Καταρχάς είμαι εναντίον της διπλοθεσίας. Δεν μπορεί άνθρωποι που είναι ευρωβουλευτές ή βουλευτές να πηγαίνουν να κάνουν και άλλες δουλειές. Αφήστε και τους άνεργους ηθοποιούς να δουλέψουν, κάποια νέα παιδιά. Αυτοί οι άνθρωποι να δώσουν μάχη για μας. Γιατί τους ψήφισαν; Γιατί είναι μέσα; Πρέπει να δώσουν μάχη για τα νέα παιδιά. Πιστεύεις ότι εγώ έχω κάποιο όφελος; Αρνούμαι να πάρω οποιοδήποτε επίδομα, δεν με ενδιαφέρει να έχω πληρωμή. Όμως, τα νέα παιδιά, όταν μία γυναίκα σου λέει δεν έχω να πάρω μακαρόνια, δεν έχω να ταϊσω το παιδί μου, όλοι οι άλλοι , που έχουν μπει σε θέσεις ανώτερες πρέπει να δείξουν και να πουν “εγώ είμαι εδώ, εγώ θα δώσω από τον μισθό μου” Πρέπει να δώσουν ένα μέρος του μισθού τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

«Ο Νίκος Ορφανός είναι συνάδελφός μας και έχει κάνει σοβαρή δουλειά. Ο Κλέων Γρηγοριάδης είναι επίσης σοβαρός. Δεν θέλω να αναφερθώ σε κάποιον. Απλά, για τον Αλέξη Γεωργούλη είχα μια μικρή στεναχώρια γιατί δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να είσαι στην Ευρωβουλή και να πηγαίνεις να παίζεις σε ένα show. Άφησε τη θέση αυτή να την πάρει κάποιος άλλος, κάποιο παιδί που μπορεί να μην έχει να φάει. Αφού πληρώνεσαι από την Ευρωβουλή. Αυτή ήταν η δική μου θέση, νομίζω ότι είναι και το πρέπον. Ας πάνε αυτοί που είναι μέσα στη Βουλή και παίρνουν παχυλούς μισθούς ας βοηθήσουν αυτούς που έχουν ανάγκη. Αυτό δεν είναι η αλληλεγγύη; », συμπλήρωσε η Βάνα Μπάρμπα.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ