Κορονοϊός: Τέλος η καραντίνα για τον Ίντρις Έλμπα – Γιατί δεν μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του

Ο Ίντρις Έλμπα ενημέρωσε τους θαυμαστές του για τα νεότερα για την υγεία του και της συζύγου του, μετά τη διάγνωση ότι πάσχουν από κορονοϊό.

Όπως έκανε γνωστό μέσω βίντεο στον λογαριασμό του στο twitter, εκείνος και η Σαμπρίνα ολοκλήρωσαν την 14ημερη περίοδο καραντίνας.

Ο 47χρονος ηθοποιός τόνισε ότι είναι καλά και παραμένει ασυμπτωματικός. Ο Έλμπα μπήκε σε καραντίνα στο Νέο Μεξικό, όταν ανακάλυψε ότι είναι θετικός στον COVID-19 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για τη νέα του ταινία στο Netflix. Όμως, παραμένει εγκλωβισμένος εκεί, καθώς αν και τελείωσε η περιόδος υποχρεωτικής καραντίνας, δεν μπορεί να βρει πτήση για να επιστρέψει στο σπίτι του.

‘Τι κάνετε; Ήθελα να σας δώσω τις τελευταίες εξελίξεις για το πώς είμαστε. Είμαστε και οι δύο καλά, χωρίς συμπτώματα. Ολοκληρώσαμε την περίοδο καραντίνας. Αλλά δεν μπορούμε να βρούμε πτήση για να γυρίσουμε στο σπίτ μας, οπότε πρέπει να μείνουμε εδώ για λιγάκι ακόμα. Εκτός αυτού είμαστε καλά και ευγνώμονες που τα χειρότερα πέρασαν κατά πάσα πιθανότητα” είπε ο ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ