Κορονοϊός – Γιώργος Καραμίχος: Μου λείπουν οι γονείς μου στην Ελλάδα και τους σκέφτομαι – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου ήταν το πρωί της Κυριακής ο Γιώργος Καραμίχος. Ο γνωστός ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες μίλησε για το πόσο άλλαξε η καθημερινότητά του εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού.

«Είμαι καλά, είμαι σχεδόν τρεις εβδομάδες σε καραντίνα. Οι δρόμοι είναι άδειοι, σε σχέση με την καθημερινότητα στο Λος Άντζελες. Στα σούπερ μάρκετ, την πρώτη εβδομάδα υπήρξε πολύς πανικός και άγχος αλλά τώρα είναι πολύ χαλαρά, βρίσκεις όλα τα προϊόντα. Τα μαγαζιά στους δρόμους είναι όλα κλειστά. Σαν να είναι σκηνή από ταινία καταστροφολογίας», δήλωσε ο Γιώργος Καραμίχος.

«Ντρέπομαι που θα το πω αλλά νομίζω ότι η καραντίνα ήταν απαραίτητη για όλους μας, για όλον τον πλανήτη. Να καθίσουμε, να σκεφτούμε, να δούμε τι γίνεται. Πρώτη φορά έχω τόσο χρόνο να διαβάσω το βιβλίο που ήθελα, να δω τις σειρές που ήθελα, να παίξω με το παιδί μου. Τα παιδιά είναι ευτυχισμένα. Και ο δικός μου ο γιος και τα παιδιά που μιλάω είναι ευτυχισμένα γιατί έχουν χρόνο με τους γονείς τους», πρόσθεσε ο αγαπημένος ηθοποιός, τονίζοντας ότι «σκέφτηκα να γυρίσω στην Ελλάδα αλλά επειδή μας πρόλαβε το γεγονός, τώρα δεν έχει νόημα. Ναι, μου λείπει η Ελλάδα, μου λείπει το φαγητό στην Ελλάδα, μου λείπουν οι γονείς μου που τους σκέφτομαι. Μαμά, μπαμπά αν με βλέπετε, είμαι μαζί σας όλο το 24ωρο και σας σκέφτομαι. Οι γονείς μου είναι πολλές εβδομάδες κλεισμένοι στη Βέροια, δεν έχουν βγει, με το καλαθάκι πηγαίνουν η αδελφή μου και ο αδελφός μου και τους πηγαίνουν πράγματα. Φοβούνται αλλά είναι άνθρωποι από χωριό και αν κάτι έχουν μάθει μεγαλώνοντας σε χωριά είναι ό,τι και να γίνει, με κάποιον τρόπο επιβιώνουμε».

«Ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι καλό είναι να έχουμε λιγότερο εγώ. Να είμαστε πιο παρόντες στα λίγα γιατί ουσιαστικά δεν είμαστε τίποτα. Κυριολεκτικά. Η ζωή είναι μια ανάσα», δήλωσε ο Γιώργος Καραμίχος συμπληρώνοντας πως “ο ιός δείχνει πολύ καθαρά ποιος τα έχει βρει με τον εαυτό του ή έχει διάθεση να τα βρει με τον εαυτό του. Να λύσει τα βασικά προβλήματα και να αντέχει τον εαυτό του. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν να τον αντέχουν. Για πρώτη φορά ο Έλληνας ακούει, είναι η πρώτη φορά. Από φόβο αλλά κάτι είναι και αυτό».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ