Γιώργος Καραμίχος: Η ζωή στην Αμερική και η αποκάλυψη για το «Καφέ της Χαράς» – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Καραμίχος. Ο γνωστός ηθοποιός, μετά την απουσία 7 χρόνων από την Ελλάδα, μίλησε για την υποτροφία που έλαβε για την περίφημη σχολή υποκριτικής «Stella Adler» στην Αμερική, ενώ εξήγησε πώς από σπουδαστής κατάφερε να γίνει μόνιμος καθηγητής.

Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε επίσης για τις συμμετοχές του σε μεγάλες παραγωγές του Χόλυγουντ και αποκάλυψε πως αν του το ζητούσαν, θα έκανε γκεστ εμφάνιση στο «Καφέ Της Χαράς».

«Μου κάνουν συνέχεια προτάσεις από την Ελλάδα. Σήμερα πέρασα από το γύρισμα του Καφέ της Χαράς. Χάρηκα πάρα πολύ. Οι περισσότεροι είναι ίδιοι, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Είδα και τον Χάρη (Ρώμα) και την Άννα (Χατζησοφιά). Θα έκανα γκεστ αν μου έλεγαν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καραμίχος.

Επίσης, αποκάλυψε ότι όταν ήταν μαθητής δούλευε στο κρεοπωλείο του θείου του και πως δάγκωνε ωμή σπλήνα για να ξυπνήσει και να πάρει δύναμη. «Για έξι χρόνια, από Α’ γυμνασίου μέχρι Γ’ λυκείου δούλευα στο κρεοπωλείο του αδερφού της μητέρας μου. Αγάπησα τη δουλειά γιατί αγαπούσα τον θείο μου, ο οποίος δεν ήταν κρεοπώλης, ήταν… αρτίστας. Είχε ψύχωση με όλα, η μπριζόλα έπρεπε να είναι τέλεια, είχε μια αρτιότητα. Έμαθα αισθητική μέσα στο κρεοπωλείο. Αν η μπριζόλα ήταν πιο φαρδιά, όχι θα πάει για κιμά. Ήταν πολύ προσεκτικός με όλα, το κοτόπουλο πρέπει να είναι της ημέρας, δεύτερη μέρα δεν το πουλάμε, το δίνουμε στους φτωχούς. Και γι’ αυτό και δεν έβγαλε λεφτά, ο μόνος κρεοπώλης που δεν έβγαλε λεφτά. Και εκεί εγώ έγραψα και τα πρώτα μου ποιήματα. Η πρώτη μου ποιητική συλλογή γράφτηκε πίσω από τις αποδείξεις του κρεοπωλείου. Καμιά φορά, μετά από ώρες δουλειάς, όταν αισθανόμουν ότι ζαλιζόμουν, αυτό δεν το ξέρει κανείς, δάγκωνα σπλήνα ωμή για να φάω, για να πάρω δύναμη και να ξυπνήσω», είπε ο Γιώργος Καραμίχος.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ