Κρατερός Κατσούλης: Η περιπέτεια με την υγεία του και ο αγώνας του για να ξαναπερπατήσει – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή«DOT» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Κρατερός Κατσούλης. Ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε για μία από τις πιο δύσκολες περιόδους που πέρασε στη ζωή του, όταν είχε παραλύσει και έδινε αγώνα για να περπατήσει ξανά.

Αρχικά, ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για τον πιο αγαπημένο του τόπο, τα Κουφονήσια από τα οποία μπορεί να μην κατάγεται, όμως τα νιώθει ως δικό του τόπο. «Η μητέρα μου είναι από τη Θεσσαλονίκη, είναι εικαστικός και τα καλοκαίρια ζει στα Κουφονήσια. Τα Κουφονήσια είναι ο αγαπημένος μου τόπος. Πήγα πρώτη φορά όταν ήμουν 14 ετών, οι άνθρωποι εκεί με ξέρουν και τους ξέρω από μικρό παιδί», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην οικογένειά που έχουν δημιουργήσει μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου, είπε: «Είμαι πολύ ευγνώμων το κάθε δευτερόλεπτο. Η ζωή για μένα είναι πριν και μετά τα παιδιά. Όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή σου, σου δίνει κίνητρα».

«Με την Κατερίνα βρισκόμαστε περισσότερο στη δουλειά παρά στο σπίτι. Η Κατερίνα ξυπνάει κάθε μέρα στις 5 το πρωί». Η κόρη μου παίζει ποδόσφαιρο, είμαι ο μόνος μπαμπάς που μπορεί να φωνάξει στο γήπεδο “πάμε κοριτσάρα μου και να μην ανοίξει μύτη”.», πρόσθεσε ο Κρατερός Κατσούλης.

Στη συνέχεια, ο Κρατερός Κατσούλης αναφέρθηκε στη μεγάλη περιπέτεια που είχε με την υγεία του, η οποία τον έκανε να αλλάξει τη ζωή του. «Εκεί πήγα και ήρθα, πέρασα ένα 24ωρο και μετά είχα 6 μήνες περιθώριο για να κάνω αποθεραπεία για να μπορέσω να αρχίσω να ξαναπερπατάω. Αναγκάστηκα να είμαι σχεδόν ακινητοποιημένος».ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Μετά την ασθένεια που πέρασα αναθεώρησα πολλά πράγματα, άλλαξα νοοτροπία σε πάρα πολλά. Νόμιζα ότι ήταν από τη μέση μου αλλά μετά άρχισα να ανησυχώ όταν κατάλαβα ότι ήταν πιο ενδιαφέρουσα η προσέγγιση των πραγμάτων. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι το στρες βλάπτει σοβαρά την υγεία. Δεν αφήνω πλέον τίποτα να με επηρεάσει. Κάνω διαλογισμό και θεραπείες με ενέργεια. Ήταν μία δύσκολη περίοδος και για την οικογένεια, για τους φίλους και για το στενό οικογενειακό περιβάλλον», τόνισε ο Κρατερός Κατσούλης.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ