GNTM: Το “καυτό” φιλί της Ειρήνης Στεριανού με συμπρωταγωνίστριά της στο θέατρο

Πρεμιέρα στο θέατρο ΠΚ του Νέου Κόσμου έκανε η πρώην παίκτρια του “GNTM“, Ειρήνη Στεριανού, πρωταγωνιστώντας στο αστυνομικό και ψυχολογικό θρίλερ “Ακραίο Ερωτικό Πάθος”, του σκηνοθέτη Τάσου Μπαγλατζή και… ξάφνιασε τους θεατές με μια προκλητική σκηνή που μοιράζεται με την ηθοποιό Αθηνά Βαλκώνη.

Οι δύο γυναίκες φιλιούνται με πάθος στο στόμα, με το μοντέλο να είναι ιδιαίτερα πειστικό στον ρόλο του. Η Ειρήνη Στεριανού δήλωσε στην εφημερίδα “Espresso” ότι “δεν μου ήταν δύσκολο καθόλου. Το είδα καθαρά επαγγελματικά και μου βγήκε φυσικά, μπορώ να πω. Εν τω μεταξύ το φιλί ήταν στιγμιαίο, δεν διήρκησε πολλή ώρα, οπότε μια χαρά. Όταν το είδα στο κείμενο δεν αγχώθηκα. Για το μόνο που φοβήθηκα ήταν μήπως υπάρχει ερωτική σκηνή ή γυμνό. Δεν μπορώ να κάνω ερωτική σκηνή και να είναι γυμνή, να φαίνονται το στήθος και τα απόκρυφα. Γυμνή ούτε φωτογράφιση δεν θέλω να κάνω. Με εσώρουχα δεν έχω θέμα, έχω κάνει. Και στο “GNTM” όλο τέτοια κάναμε” εξομολογείται το μοντέλο και δυνάμει ηθοποιός.

Όπως είπε για την εμπειρία της στο θεατρικό σανίδι “μου αρέσει πολύ που κάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που είμαι, κόντρα στον χαρακτήρα μου και στην Ειρήνη όπως είναι”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ