Βίκυ Κάβουρα: Η σχέση της με τον Γιώργο Βίγγο και οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου και της εκπομπής «Μαζί σου Σαββατοκύριακο»ήταν το απόγευμα της Κυριακής η Βίκυ Κάβουρα. Η γνωστή ηθοποιός, η οποία συμμετέχει στη νέα ταινία του Μάρκου Σεφερλή «Χαλβάη 5-0», μίλησε για τη συμμετοχή της στη νέα ταινία του Μάρκου Σεφερλή «Χαλβάη 5-0», για την δύσκολη οικονομική περίοδο που πέρασε αλλά και για τη σχέση με τον Γιώργο Βίγγο, η οποία μετρά σχεδόν πέντε μήνες.

«Έχω περάσει πολύ δύσκολα και όχι μόνο μία φορά, έχω βρεθεί δύο -τρεις φορές σε άσχημη οικονομική κατάσταση. Την χειρότερη περίοδο οικονομικά της ζωής μου δεν το ήξεραν ούτε οι γονείς μου και ο κόσμος νόμιζε ότι είμαι πλούσια. Ήταν οι συγκυρίες, ήταν η περίοδος της κρίσης. Θέλω να είμαι ανεξάρτητη, κι ας έχω σύντροφο. Να πατάω στα πόδια μου. Τα δικά μου και τα δικά του», ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

«Θέλω να δίνω, αλλά δεν έχω ανάγκη να ζητάω. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου βγαίνει. Έμεινα τέσσερα χρόνια μόνη μου, αλλά το θεωρώ φυσιολογικό. Δεν ήμουν μόνη μου, δεν είχα πάει σε κάποιο μοναστήρι. Ήθελα έναν άνθρωπο που θα ταιριάζουν οι ψυχές μας. Ώστε να εμπιστευτώ και να μπω σε μια σχέση. Θέλω ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου να είναι καλός, να έχει καλοσύνη μέσα του. Και ερωτικά… Να είναι καλοί, να μην ασχολούνται με κακίες. Να είναι άντρας να προσέχει τη γυναίκα του…» δήλωσε η Βίκυ Κάβουρα.

«Δεν έχω γνωρίσει το αγόρι μου στην μαμά μου. Είμαστε πέντε μήνες μαζί. Βγαίνουμε συνέχεια δεν καθόμαστε καθόλου σπίτι», τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ