Ο Γιώργος Λάγιος μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση του με την Κάτια Ταραμπανκό

Στην παρουσίαση του βιβλίου του συντρόφου της βρέθηκε η πρώην παίκτρια του GNTM Κάτια Ταραμπάνκο, κάνοντας μαζί με τον Γιώργο Λάγιο δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες για τη σχέση τους.

Αρχικά, ο Γιώργος Λάγιος είπε: «Ισχύει ότι μας βλέπετε πρώτη φορά επισήμως με την Κάτια. Δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Η Κάτια με κέρδισε γιατί είναι πολύ αληθινή και πολύ ευγενής. Η Κάτια μαγειρεύει καταπληκτικά. Το πρώτο βήμα, αν εννοείς τα vibes που έστειλα, το έκανα εγώ. Βέβαια έφαγα χυλόπιτα στην αρχή».

«Δεν περιμένω κάτι. Ό,τι θέλω το έχω δίπλα μου και είμαι άκρως ευχαριστημένη. Είναι ένας κύριος», πρόσθεσε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Δείτε το βίντεο :

Η παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Λάγιου με τίτλο “Εσύ θα σε επέλεγες για γονιό σου;” πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Σκαλκώτα στο Μέγαρο Μουσικής τη Δευτέρα το βράδυ. Η παρουσίαση ήταν διαδραστική επιτρέποντας στο κοινό να συμμετέχει ενεργά καθόλη τη διάρκεια της συζήτησης. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ιδιότητες της ψυχοθεραπείας μέσα από μια συνεδρία έχοντας έτσι τη δυνατότητα να πάρουν απαντήσεις από τον συγγραφέα για τα οφέλη αυτής. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ