Καφέ της Χαράς: Τι αποκάλυψαν η “Βάλια” και ο “Μανωλάκης” – ΒΙΝΤΕΟ

Στο «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκαν οι πρωταγωνιστές της σειράς «το Καφέ της Χαράς», Έφη Ρασσιά και Πάρης Σκαρτσολιάς.

Η «Βάλια» και ο «Μανωλάκης» μίλησαν για την επιστροφή της αγαπημένης σειράς καθώς για τις εξελίξεις που θα δούμε στα προσεχή επεισόδια.

Η Έφη Ρασσιά σημείωσε ότι κατά την πρώτη ανάγνωση των νέων επεισοδίων μπέρδεψε τους συμπρωταγωνιστές της, οι οποίοι δεν την αναγνώρισαν.

«Ήταν η στιγμή που πήγαμε για να κάνουμε την πρώτη ανάγνωση και, αρχικά, πήγαμε σε καφετέρια προτού πάμε στο δωμάτιο για την ανάγνωση και ήταν σαν reunion. Νομίζω ότι οι περισσότεροι είχαν πάθει σοκ μ’ εμένα, που μεγάλωσα. Δεν με κατάλαβαν. Η Φωτεινή Ντεμίρη δεν με κατάλαβε και νόμισε ότι είχα πάει με τον Αντώνη Καλομοιράκη καθόμασταν δίπλα, και ήμουν φίλη του. Με χαιρέτησε και πήγε να φύγει, της είπα: “Εγώ είμαι!”».

Με τον Πάρη ξανασυναντήθηκαν τυχαία και μάλιστα δεν την γνώρισε καθώς όλα αυτά τα χρόνια δεν επικοινωνούσαν με κάποιον τρόπο.

Ο Πάρης Σκαρτσολιάς τόνισε ότι «παρόλο που δεν τα λέγαμε όλα αυτά τα χρόνια, όσες φορές πετύχαμε ο ένας τον άλλον στον δρόμο ήταν πολύ ζεστό, παράλογα ζεστό σε σχέση με την σχέση που είχαμε» ενώ η Έφη ομολόγησε ότι «εκείνη τη φορά που είδα τον Πάρη ήταν με κοπέλα,οπότε και να πήγα να νιώσω κάτι, το έκοψα μέσα μου».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ