Σία Κοσιώνη: Ο έρωτάς της με τον Κώστα Μπακογιάννη και ο ρόλος της ως μητέρα – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε η Σία Κοσιώνη το απόγευμα της Τρίτης. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού μίλησε για τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη αλλά και πως είναι η ίδια ως μητέρα.

Συγκεκριμένα, η Σία Κοσιώνη είπε χαρακτηριστικά: « Φυσικά και είμαι ερωτευμένη με τον Κώστα Μπακογιάννη. Είμαστε μαζί από τα τέλη του 2013.Αυτό που με κέρδισε σε αυτόν είναι ότι με κάνει να νοιώθω τρομερά αισιόδοξη και χαρούμενη και μου δίνει σιγουριά. Με κάνει και νιώθω χαρά από την πρώτη στιγμή, με έκανε να νιώθω χαρούμενη, αισιόδοξη και ότι στραβό, δύσκολο, δύστροπο μας συμβαίνει, μου δημιουργεί αυτή την αίσθηση ότι… δεν έγινε τίποτα, θα τα καταφέρουμε, πάμε παρακάτω, όλα καλά».

«με κάνει χαρούμενη, αισιόδοξη και μου δίνει σιγουριά. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου με έναν πολιτικό, μα ποτέ. Φυσικά και μιλάμε για πολιτικά, άλλοτε συμφωνούμε, άλλοτε διαφωνούμε, γίνονται πολύ γερά debate σε αυτό το σπίτι. Αυτό που μου άρεσε στον Κώστα από την πρώτη στιγμή είναι ότι δεν έμοιαζε με πολιτικό, δηλαδή έχει μια πολύ μεγάλη κόντρα στον χαρακτήρα του. Δεν συμπεριφέρεται σαν πολιτικός και αυτό το βρήκα πολύ γοητευτικό. Και ελπίζω να το κρατήσει για το καλό του», πρόσθεσε η Σία Κοσιώνη.

Για το ρόλο της ως μητέρα τόνισε ότι «σαν μαμά δεν είμαι καθόλου ψύχραιμη, αλλά προσπαθώ πάρα πολύ να είμαι ήρεμη. Το έχω καταφέρει αυτό, δεν υπάρχουν εντάσεις και φωνές στο σπίτι να τρομάζει το παιδί. Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη και να μην λέω « Μην πέσεις, μην κάνεις, μην ράνεις» τα λέω από μέσα μου. Προσπαθώ να μην είμαι πιεστική και με το ζακετάκι, αλλά δεν τα καταφέρνω. Συνήθως τον κυνηγάω με μία μπανάνα από πίσω».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ