GNTM: Τι αποκάλυψε η Κάτια για τον πρώην σύντροφό της και τον χωρισμό τους – ΒΙΝΤΕΟ

Η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία είναι μία από τις νικήτριες του GNTM, επιβεβαίωσε ότι δεν είναι πια μαζί με τον Γιάννη Χαλβατζή καθώς και τον λόγο που την οδήγησε σε αυτή της την απόφαση.

“Το λέγαμε πάντα με τον Γιάννη μεταξύ μας ότι θα θέλαμε να γίνουμε οικογένεια, κάποια στιγμή να προχωρήσει η όλη ιστορία. Είναι άνθρωπος που αγαπάω, πιστεύω ότι με αγαπάει και ο ίδιος και το έχει αποδείξει. Είναι οικογένεια μου ήδη. Ήταν ένα υπέροχο δώρο υποστήριξης, ένδειξης αγάπης. Πώς κάνουν τα ζευγάρια μεταξύ τους δώρα; Αυτό”, είπε μεταξύ άλλων η Κάτια και πρόσθεσε:

“Επειδή βρίσκομαι σε μία πολύ κρίσιμη στιγμή στην καριέρα μου είπαμε να το αφήσουμε λιγάκι. Άλλα πάντα στηρίζει ο ένας τον άλλο. Δηλαδή αν ποτέ με πάρει τηλέφωνο ο Γιάννης ή τον πάρω εγώ, θεωρώ ότι και οι δύο θα απαντήσουμε κατευθείαν. Με τον Γιάννη δεν είμαστε πια μαζί. Αυτή τη στιγμή στόχος μου είναι μόνο τα επαγγελματικά μου. Ήταν δική μου επιλογή να μην είμαστε πια μαζί. Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος με τρομερή κατανόηση, οπότε καταλαβαίνει και τη δική μου θέση”.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ