Αλλάζουν τις νταντάδες σαν τα πουκάμισα ο Χάρι και η Μέγκαν – ΦΩΤΟ

Τρίτη νταντά για τον Άρτσι προσέλαβαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ καθώς οι άλλες δύο νταντάδες τους εγκατέλειψαν μέσα σε λίγες εβδομάδες όπως έγινε γνωστό. Η νέα νταντά συνόδευσε το ζευγάρι και τον 3 μηνών γιο του στη νότια Γαλλία και στην έπαυλη του Έλτον Τζον όπου απόλαυσαν ολιγοήμερες διακοπές.

Το ζευγάρι απέλυσε την πρώτη νταντά καθώς σύμφωνα με αναφορές φερόταν αντι-επαγγελματικά ενώ είχε προσλάβει τη δεύτερη μόνο για βραδινή βάρδια.

Πηγή ανέφερε στη Sun ότι ο Χάρι και η Μέγκαν είναι πολύ ικανοποιημένοι από την τρίτη νταντά τους καθώς προσαρμόστηκε πολύ όμορφα στην οικογένειά τους. “Η Μέγκαν ασχολείται πάρα πολύ με το μωρό αλλά θεωρεί ότι η νέα γκουβερνάντα είναι θεόσταλτη. Είναι υπέροχη με τον μικρούλη Άρτσι και τον λατρεύει. Ο Χάρι και η Μέγκαν είναι πολύ χαρούμενοι μαζί της”. Η νέα νταντά δεν θα ζει στο Φρόγκμορ με τους Σάσεξ αλλά εικάζεται ότι θα τους συνοδεύσει στην περιοδεία τους τον επόμενο μήνα. Η Μέγκαν έχασε μεγάλο αριθμό προσωπικού από τη στιγμή που μπήκε στην πριγκιπική οικογένεια από τον Μάιο του 2018, περιλαμβανομένων ενός σωματοφύλακα, μίας προσωπικής βοηθού και μίας ιδιαιτέρας γραμματέως με τις φήμες να κάνουν λόγο για δύσκολη εργοδότρια.

Οι φωτό από την Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ