Τίτλοι τέλους στη σχέση της Κέιτι Χολμς και του Τζέιμι Φοξ – ΦΩΤΟ – BINTEO

Μπαράζ… χωρισμών σημειώνονται στο Χόλιγουντ καθώς μετά τη Μάιλι Σάιρους και τον Λίαμ Χέμσγουορθ, ακολούθησαν ο Σαμ Κλάφλιν με τη Λόρα Χάντοκ και η πρώην σύζυγος του Τομ Κρουζ, Κέιτι Χολμς με τον επί έξι χρόνια σύντροφό της επίσης ηθοποιό Τζέιμι Φοξ.

Οι δυο τους, σύμφωνα με την Page Six, δεν είναι μαζί εδώ και μήνες. Τελευταία φορά που εθεάθησαν μαζί ήταν στο Met Gala στη Νέα Υόρκη τον Μάιο. Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη και τελευταία επίσημη κοινή εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί. Πηγή που επικαλείται η εφημερίδα άκουσε την ηθοποιό να λέει σε φίλη της “ό,τι κάνει ο Τζέιμι είναι δουλειά του. Εμείς δεν είμαστε μαζί εδώ και μήνες”.

Πάντως, ο 51χρονος σταρ εθεάθη να φεύγει στις 2 το ξημέρωμα από κλαμπ του Λος Άντζελες με την 21χρονη τραγουδίστρια Σέλα Βέιβ δείχνοντας πως έχει ήδη προχωρήσει. Άλλωστε, οι δυο τους τους τελευταίους μήνες έχουν θεαθεί αρκετές φορές μαζί. Βρισκόταν κοντά της σε συναυλία στα Χάμπτονς, ενώ πήγαν με φίλους και οικογένεια στην Ντίσνεϊλαντ. Ωστόσο, ο ίδιος λέει ότι βοηθά τη νεαρή καλλιτέχνιδα με την καριέρα της.

Σύμφωνα με το US Weekly, ήταν η Κέιτι Χολμς που ζήτησε να χωρίσουν. Η ίδια εθεάθη να κυκλοφορεί στη Νέα Υόρκη χαμογελαστή και ευδιάθετη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ