Ηχηρό διαζύγιο για σταρ του Χόλιγουντ έπειτα από έξι χρόνια γάμου – ΦΩΤΟ

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του διαζυγίου του Σαμ Κλάφλιν από την επί έξι χρόνια σύζυγό του Λόρα Χάντοκ. Οι δυο τους εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση εξηγώντας τις αιτίες του χωρισμού τους.

Όπως έγραψε στο instagram ο Σαμ: “Η Λόρα κι εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Θα προχωρήσουμε με αγάπη, φιλία και βαθύ σεβασμό ο ένας για τον άλλο ενώ συνεχίζουμε να ανατρέφουμε τα παιδιά μας μαζί. Δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη και τον σεβασμό στην ιδιωτικότητά μας αυτήν τη στιγμή”.

Ο Σαμ Κλάφλιν έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τους “Αγώνες Πείνας” και τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην επιτυχημένη σειρά “Peaky Blinders”, ενώ αγαπήθηκε ιδιαίτερα στον ρόλο του στην ταινία “Love Rosie”.

Ωστόσο, ήταν ο ρόλος του στην ταινία “Πριν έρθεις εσύ” από το ομότιτλο βιβλίο της Τζότζο Μόγιες που τον κατέστησε παγκοσμίως γνωστό και αγαπητό.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μια οντισιόν το 2011 και παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα. Το 2015 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί ενώ πέρυσι το δεύτερο. Μιλώντας στο παρελθόν για τη σύζυγό του ο Σαμ δεν μπορούσε να κρύψει τον έρωτά του για εκείνη εκμυστηρευόμενος ότι ήταν κεραυνοβόλος έρωτας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ