Συγκλονίζει πρώην παίκτρια του My Style Rocks: Οι γιατροί φοβήθηκαν ότι έχω πάθει εγκεφαλικό – ΒΙΝΤΕΟ

Πρώην παίκτρια του My Style Rocks αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

“Δεν πέρναγα καθόλου ωραία και είχα πει στην παραγωγή ότι θέλω να φύγω γιατί δεν ένιωθα καλά στο παιχνίδι. Η παραγωγή που έλεγε ‘όχι, σε θέλουμε, είσαι φαβορί’. Δεχόμουν πολύ πίεση και από τα κορίτσια και από την κριτική επιτροπή”, δήλωσε η Τάμτα Μαστοράκη μιλώντας στο Open.

“Η Μπέτυ Μαγγίρα για δύο εβδομάδες μου έλεγε τα ίδια και τα ίδια. Μου έλεγε: ‘Τάμτα βαρέθηκα να σε βλέπω’. Πραγματικά δεν πέρασα καλά, και με την υγεία μου, είχα φτάσει 47 κιλά. Είχα τρομάξει και εγώ και οι γονείς μου. Όποιος με έβλεπε με ρωτούσε τι έχω πάθει. Δεν μπορούσα να φάω και να καταπιώ αυτό που έτρωγα”, σημείωσε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και πρόσθεσε:

“Η αλήθεια είναι ότι μπήκα στο νοσοκομείο. Οι γιατροί φοβήθηκαν ότι έχω πάθει μικρό εγκεφαλικό γιατί είχε ανέβει πολύ η πίεση μου. Λιποθύμησα και δεν θυμόμουν τίποτα, έβλεπα μπροστά μου άτομα από την παραγωγή και δεν τα αναγνώριζα. Όταν πήγα νοσοκομείο συνήλθα. Πρώτα από όλα η υγεία και μετά όλα τα άλλα. Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ. Ήμουν πολύ χάλια για ένα μήνα και όλα αυτά για ένα παιχνίδι”.

Δείτε το βίντεο από το Open:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ