Νέο βασιλικό «δράμα»: Γιατί ο πρίγκιπας Κάρολος, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ δεν έχουν συναντήσει ακόμη τον νεογέννητο Άρτσι;

Πέντε ημέρες μετά τη γέννησή του ο παππούς του πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα αλλά και οι θείοι του πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον δεν έχουν γνωρίσει τον μικρούλη Άρτσι Χάρισον, τον νεογέννητο γιο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με τη The Sun, ο Οίκος Κλάρενς ανακοίνωσε ότι ο Κάρολος και η Καμίλα θα τον επισκεφθούν τις ερχόμενες ημέρες ενώ εκπρόσωπος των Σάσεξ είπε ότι ο Ουίλιαμ και η Κέιτ ήταν στο πρόγραμμα να περάσουν από το Φρόγκμορ Κότατζ.

Αυτή η… καθυστερημένη επίσκεψη εξυπηρετεί τους συνωμοσιολόγους που κάνουν λόγο για νέο δράμα στα Ανάκτορα και πιστεύουν ότι έτσι επιβεβαιώνεται η κακή σχέση ανάμεσα στους Κέμπριτζ και τους Σάσεξ.

Βέβαια, υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας Χάρι απουσίαζε αυτές τις τελευταίες ημέρες στην Ολλανδία και πως δύο ημέρες μετά τη γέννησή του το ζευγάρι έφερε τον Άρτσι στο Κάστρο του Ουίνδσορ όπου τον γνώρισε η προ-γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος.

Πηγή: The Sun, Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ