Η Μέγκαν “έφαγε” και τον κολλητό του Χάρι – Γιατί μπήκε στη “μαύρη” λίστα της Δούκισσας – ΦΩΤΟ

Ο πρίγκιπας Χάρι απέκλεισε από τον στενό κύκλο φίλων του τον συμφοιτητή του στο Ίτον και αδερφικό του φίλο Τομ Ινσκίπ. Αιτία ήταν η εντολή που δέχθηκε από τη Μέγκαν Μαρκλ.

Φαίνεται πως ο κολλητός φίλος του πρίγκιπα τον είχε συμβουλεύσει να μην την παντρευτεί και έτσι η Δούκισσα του Σάσεξ αποκλείει από το στενό περιβάλλον του συζύγου της όποιον είχε αντίρρηση γι’ αυτόν τον γάμο ή όποιον είχε κοινό, άγριο παρελθόν με τον πρίγκιπα.

Όπως διαδίδεται εδώ και μήνες, η Μέγκαν έχει βάλει σε τάξη τον Χάρι, του έκοψε το κάπνισμα, τις διατροφικές υπερβολές, το αλκοόλ, το κυνήγι, τον αδερφό του και τους κολλητούς του.

Σύμφωνα με το τεύχος Μαΐου του περιοδικού “Tatler” η Μέγκαν δεν ήθελε τον Τομ Ινσκίπ κοντά στον Χάρι θεωρώντας τον κακή επιρροή εναντίον της. “Πλήρωσε το τίμημα: αποκλεισμός” γράφει το δημοσίευμα για τον παλαιό φίλο του πρίγκιπα.

Τελευταία, νέες φήμες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου εναντίον της Δούκισσας, καθώς φέρεται μέλη του προσωπικού της να τη χαρακτηρίζουν χρυσοθήρα και ωφελιμίστρια λόγω του σνομπισμού της και της συμπεριφοράς της.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ