Νέες καταγγελίες ότι ο αρραβωνιαστικός της JLo την απατά – Αυτή είναι η πέτρα του σκανδάλου – ΦΩΤΟ

Τη στιγμή που ο Άλεξ Ροντρίγκεζ έκανε πρόταση γάμου στην Τζένιφερ Λόπεζ, άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και σειρά ερωτικών σκανδάλων έρχεται στη δημοσιότητα. Αρχικά, ο πρώην άσος των Γιάνκις αποκάλυψε ότι ο Α-Rod τα είχε με την πρώην σύζυγό του και απατούσε τη Λατίνα σουπερστάρ. Η Τζέσικα Κανέσκο διέψευσε οποιαδήποτε ερωτική σχέση με τον πρώην παίκτη του μπέιζμπολ.

Τώρα έρχεται νέα αποκάλυψη, αυτήν τη φορά από “κουνελάκι” του Playboy, η οποία διατείνεται ότι ενώ ο Άλεξ Ροντρίγκεζ ετοιμάζεται να παντρευτεί τη Λόπεζ τη διεκδικεί και της ζητεί να κάνουν τρίο απαιτώντας ερωτικά βίντεο από αυτήν.

Η Ζόε Γκρέγκορι ισχυρίζεται ότι ο 43χρονος αθλητής την πολιορκεί με μηνύματα ζητώντας από την αυτήν να κάνουν τρίο, αλλά και υλικό ερωτικού περιεχομένου, όπως φωτογραφίες και βίντεο, ενώ παράλληλα απαιτεί να βρεθούν διά ζώσης και να φέρει και φίλες της για να ικανοποιήσουν τις ερωτικές του φαντασιώσεις. Και όλα αυτά έξι εβδομάδες πριν κάνει πρόταση γάμου στη 49χρονη σουπερστάρ.

Όπως είπε η Γκρέγκορι, ο Ροντρίγκεζ άρχισε να της στέλνει μηνύματα στις 26 Δεκεμβρίου και συνέχισε έως και τις 22 Ιανουαρίου. Μάλιστα, έδωσε στη Sun τα μηνύματα που φέρεται να της έστειλε ο A-Rod.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ