Η Ναόμι Κάμπελ επιβεβαιώνει τη σχέση της με τον 25χρονο Λίαμ Πέιν -ΦΩΤΟ

Έναν παιθιασμένο έρωτα φαίνεται πως ζει η 48χρονη Ναόμι Κάμπελ στην αγκαλιά του 25χρονου τραγουδιστή Λίαμ Πέιν. Και ενώ μέχρι σήμερα η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας κρατούσε σιγήν ιχθύος για το φημολογούμενο ειδύλλιο με τον κατά 23 χρόνια μικρότερό της καλλιτέχνη, φαίνεται πως κάτι της ξέφυγε και το επιβεβαίωσε.

Ο Πέιν ανήρτησε μια φωτογραφία του από την εμφάνισή του στα Brit Awards και εκείνη έσπευσε να του κάνει πρώτη like. Η δήλωση παρουσίας από μέρους της Κάμπελ στον λογαριασμό του 25χρονου τραγουδιστή στα social media δείχνει ότι το supermodel έχει μια ιδιαίτερη σχέση μαζί του.

Οι φήμες θέλουν τους δυο τους να απολαμβάνουν καυτό σεξ. Η ίδια η Ναόμι, όπως λένε πηγές από το περιβάλλον της, του ζήτησε να μην δεθεί συναισθηματικά μαζί της γιατί δεν επιζητεί κάτι σοβαρό. Ο Πέιν πάντως έχει ιστορικό σχέσεων με μεγαλύτερες γυναίκες και μάλλον η Ναόμι του έχει πάρει τα μυαλά.

Το ειδύλλιο ξεκίνησε από το instagram όπου φλέρταραν έντονα. Στη συνέχεια εντοπίστηκαν να δειπνούν μαζί στην Γκάνα. Ο Λίαμ Πέιν εθεάθη να βγαίνει στα κρυφά από το διαμέρισμά της και να μπαίνει σε αυτοκίνητο που τον περίμενε. Οι δυο τους απολαμβάνουν τα κρυφά ραντεβού αν και η Ναόμι αποφάσισε να επιδείξει λίγη τρυφερότητα και δημοσίως.

Πηγή: Mirror

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ