Το πρώτο ερωτικό καβγαδάκι της 48χρονης Ναόμι Κάμπελ με τον 25χρονο σύντροφό της – ΦΩΤΟ

Τον πρώτο τους καβγά είχαν η Ναόμι Κάμπελ και ο φερόμενος νέος σύντροφός της Λίαμ Πέιν. Η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας δεν θέλει να εμφανιστούν μαζί στην τελετή απονομής των BAFTA την Κυριακή το βράδυ, σε αντίθεση με εκείνον που της είπε ότι θέλει να τον σνυοδεύσει.

Σύμφωνα με τη Sun, η 48χρονη Ναόμι του ζήτησε να μπουν στο κτίριο από διαφορετικές εισόδους για να μην δώσουν στόχο, ενώ μέσα θα μπορούν να κυκλοφορούν οι δυο τους. Όπως ανέφερε πηγή, το μοντέλο δεν θέλει να γίνουν τσίρκο και να προκαλέσουν δράμα αποσπώντας τον 25χρονο τραγουδιστή από την εκδήλωση. Εξάλλου, στην τελετή θα είναι η πρώην σύντροφός του, η 35χρονη Σέριλ, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες εξεπλάγη όταν πληροφορήθηκε για τη σχέση τους.

Οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να πραγματοποιεί την πρώτη του δημόσια κοινή εμφάνιση στο πάρτι μετά τα BAFTA.

Πάντως, σύμφωνα με τη Mirror, “το ζευγάρι θα μπει στον χώρο από διαφορετικές πόρτες αλλά ανυπομονεί να περάσει το βράδυ μαζί. Ο Λίαμ ήθελε να είναι στο πάρτι για να στηρίξει τη Ναόμι. Είναι γοητευμένος από εκείνη ενώ αυτή είναι πολύ άνετος τύπος κι έχει πλάκα”.

Πρόσφατα οι δυο τους έδωσαν νέα τροφή για κουτσομπολιά όταν εκείνη βιάστηκε να κάνει like σε μια φωτογραφία του όπου ποζάρει χωρίς μπλούζα ενώ αργότερα έγινε γνωστό ότι ήταν η ίδια που την τράβηξε ενώ γυμνάζονταν μαζί.

Πηγή φωτό: standard.co.uk

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ