Διάσημη ηθοποιός αποκαλύπτει: Ήθελα να γίνω καλόγρια – Πιστεύω απόλυτα στον Θεό

Η Νικόλ Κίντμαν κοσμεί το εξώφυλλο της έκδοσης Out of Office του περιοδικού Allure και αποκαλύπτει ότι ήθελε να γίνει μοναχή και ότι δεν θεωρεί τον εαυτό της «διασημότητα».

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μιλάει για τον το ρόλο της στην ταινία «Boy Erased», στην οποία υποδύεται μια χριστιανή μητέρα που στέλνει τον έφηβο γκέι γιο της σε θεραπεία «μεταστροφής». Ο χαρακτήρας της Κίντμαν αγωνίζεται να συμβιβάσει την πίστη της με την αγάπη που έχει για το παιδί της.

«Είμαι πνευματική στο ότι πιστεύω απόλυτα στον Θεό» λέει η Νικόλ Κίντμαν, που μεγάλωσε σε ιρλανδική καθολική οικογένεια. «Μου άρεσε πολύ η ιδέα να είμαι μοναχή. Προφανώς, δεν επέλεξα να πάω σε εκείνο το μονοπάτι, αλλά με έλκυε πολύ» αποκάλυψε.

Τελικά επέλεξε το μονοπάτι που την οδήγησε στο Χόλιγουντ και παρά τη φήμη και την επιτυχία της, δεν κατατάσσει τον εαυτό τις στις διασημότητες.

«Δεν είμαι διασημότητα. Δεν είμαι αστέρας του κινηματογράφου. Αισθάνομαι σαν να είμαι ηθοποιός» εξηγεί. «Η Beyonce είναι μια διασημότητα. Και αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο πράγμα» τονίζει.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Κίντμαν αναφέρει ότι ζει δίπλα στην συμπρωταγωνίστριά της στην τηλεοπτική σειρά «Big Little Lies», Ριζ Γουίδερσπουν, η οποία συχνά αστειεύεται για τον αυστραλιανό τρόπο ζωής της με τον σύζυγό της, Κιθ Έρμπαν.

«Ο Κιθ και εγώ έχουμε ένα σπίτι στην παραλία και θα σηκωθούμε το πρωί πριν πάρουμε το πρωινό και θα πάμε στη θάλασσα. Η Ριζ Γουίδερσπουν είναι η γειτόνισσα μας. Η Ριζ θα πει: “Τι κάνετε στο νερό, εσείς τα πιτσουνάκια;”. Θα μας πειράξει επειδή σπάνια πηγαίνει στη θάλασσα. “Τρελά παιδιά της Αυστραλίας” μας αποκαλεί», ανέφερε η Νικόλ Κίντμαν.Πηγή: ΑΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ