Η… συνήθεια της Μέγκαν Μαρκλ που εκθέτει τα Ανάκτορα – ΦΩΤΟ

Ένα βήμα παραπάνω απ’ όσο θα επιτρεπόταν για γαλαζοαίματους προχώρησε η Μέγκαν Μαρκλ με τις δημόσιες εμφανίσεις της στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Η Δούκισσα του Σάσεξ δέχεται κριτική για τη συνήθειά της να βάζει τα χέρια στις τσέπες κάτι που θεωρείται ανεπίτρεπτο για μέλος της βασιλικής οικογένειας, όπως αναφέρουν οι ειδικοί του πρωτοκόλλου των Ανακτόρων.

Αυτή η πόζα να στέκεται χαλαρή με τα χέρια στις τσέπες δείχνουν ότι είναι πολύ χαλαρή και αντιεπαγγελματίας και δεν αρμόζει σε πριγκιπική εμφάνιση, αναφέρει ένας από τους αρμοδίους, αν και σπεύσει να τη δικαιολογήσει λέγοντας ότι είναι μικρό ατόπημα και μπορεί εύκολα να διορθωθεί στις επόμενες εμφανίσεις της.

“Μπορεί αυτό το ζευγάρι να παρουσιάζεται ως η νέα γενιά της μοναρχίας, να είναι πιο χαλαρή και λιγότερο τυπική στο πρωτόκολλο αλλά το να έχεις τα χέρια στις τσέπες παραείναι προοδευτικό” ανέφερε ο ίδιος και πρόσθεσε: “Υπάρχει το καλό καθημερινό ύφος και το κακό. Το να βάζεις τα χέρια στις τσέπες παραείναι χαλαρό και εντελώς αντιεπαγγελματικό. Δεν θα ΄ρθει και το τέλος του κόσμου. Είναι απλώς ένα μικρό ατόπημα στους υπέεροχους τρόπους της Μέγκαν και μπορεί εύκολα να διορθωθεί σε μελλοντικές υποχρεώσεις της”.

Άλλη ειδικός της ετικέτας των Ανακτόρων και επί της γλώσσας του σώματος τονίζει ότι αυτή η αντιεπαγγελματική συνήθεια της Δούκισσας πηγάζει από την αγάπη της για τη μόδα καθώς της αρέσουν οι φούστες αλά Όντρεί Χέπμπορν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ