Η απάντηση της Καγιά για την κρίση πανικού που έπαθε παίκτρια του Next Top Model – ΒΙΝΤΕΟ

Για το μοντέλο που αποχώρησε από το Greece’s Next Top Model, αφού δεν κατάφερε να φωτογραφηθεί στο νερό, μιας και έπαθε κρίση πανικού, μίλησε στις κάμερες η Βίκυ Καγιά, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τι συνέβη.

«Πρόκειται για παρεξήγηση. Τη Σοφία δεν την πίεσε κανείς ποτέ. Το κορίτσι μας σέβεται και μας εκτιμά και τη σεβόμαστε και εμείς, δε θέλαμε να φύγει γιατί είναι μία κούκλα και κοκκινομάλλα. Η Σοφία δεν έπαθε κρίση πανικού, κρύωσε και φοβήθηκε. Όπως ξέρετε, πάντα στα γυρίσματα σε όλα τα ριάλιτι υπάρχει ψυχολόγος, νοσηλευτής και ναυαγοσώστης… Προς Θεού δεν υπήρξε κρίση πανικού. Δεν την πίεσα, την αγκάλιασα… Ήταν μονταρισμένα πλάνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

H Σοφία Ζαχαριάδου, είχε ζήσει στο παρελθόν μία πολύ δυσάρεστη εμπειρία στο νερό, και δεν μπορούσε να βουτήξει καθώς την κυρίευσε ο πανικός. Φοβόταν μην πνιγεί και παρ’ όλο που κρατούσε από το χέρι έναν διασώστη, δεν μπορούσε με τίποτα να βάλει το κεφάλι της κάτω από το νερό.

Τι είπε η Βίκυ Καγιά για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε; Τη στεναχώρησαν; Τι απαντά για τις κοπέλες που έκαναν πλαστικές επεμβάσεις; Θεωρεί ότι η κριτική της είναι αυστηρή;

Δείτε τι απάντησε στο παρακάτω βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ