Τα sms και οι φωτό που “καίνε” την Αρτζέντο – Γυμνή στο κρεβάτι με τον 17χρονο

Δεν έκανα ποτέ σεξ με τον Τζίμι Μπένετ, διατείνεται η Έζια Αρτζέντο μετά το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται σύμφωνα με το οποίο φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά τον 17χρονο τότε συμπρωταγωνιστή της, στον οποίο πλήρωσε 380.000 δολάρια για να εξασφαλίσει τη σιωπή του.

Ωστόσο, στη δημοσιότητα έρχεται η φωτογραφία που την εκθέτει και αποκαλύπτει την αλήθεια καθώς το ζευγάρι είναι γυμνό και αγκαλιασμένο σε κρεβάτι. Η selfie αυτή ανήκει στον νεαρό Μπένετ την οποία έδωσε στους New York Times που αποκάλυψαν το σκάνδαλο. τραβήχτηκε από το κινητό του στις 9 Μαΐου 2013 σε δωμάτιο του Ριτζ Κάρλτον στη Μαρίνα ντελ Ρέι της Καλιφόρνια.

Ο Τζίμι ισχυρίζεται ότι η Έζια του έδωσε αλκοόλ, άρχισε να τον φιλάει, τον έριξε στο κρεβάτι και μετά τα προκαταρκτικά έκαναν σεξ, σύμφωνα με τα έγγραφα των ΝΥΤ.

Στη δημοσιότητα όμως έρχονται και μηνύματα που έστειλε η Αρτζέντο σε φίλη της όπου παραδέχεται ότι έκανε σεξ μαζί του. “Δεν ήταν βιασμός, το αγόρι βρέθηκε πάνω μου, μου είπε ότι ήμουν η σεξουαλική του φαντασίωση από τα 12 του” γράφει μεταξύ άλλων η Ιταλίδα σταρ, ενώ σε άλλο μήνυμα γράφει: “Ο κόσμος δεν ξέρει τίποτα, μόνο ό,τι έγραψαν οι ΝΥΤ. Που είναι μονομερές…. Το ξαναμμένο παιδί με πήδ@@ε”.

Σε δημόσια τοποθέτησή της μέσω δικηγόρου επιμένει ότι δεν είχε σεξουαλική σχέση με τον πλέον 22χρονο ηθοποιό. Αναφέρει ότι ο εκλιπών σύντροφός της Αντονι Μπουρντέν πλήρωσε τις 380.000 για να μην αμαυρωθεί η φήμη της ίδιας και η δική του και πως ο νεαρός ζήτησε χρήματα γιατί αντιμετώπιζςε οικονομικά προβλήματα και αποτάθηκε σ’ αυτήν γιατί ο διάσημος σύντροφός της είχε πολλά χρήματα.

Όσο για ποιον λόγο ο 22χρονος Μπένετ αποφάσισε να μιλήσει έπειτα από πέντε χρόνια, αναφέρει: «Το τραύμα μου ήρθε ξανά στην επιφάνεια όταν εμφανίστηκε η ίδια ως θύμα. Δεν είχα κάνει καμία δημόσια δήλωση τις προηγούμενες ημέρες και ώρες γιατί ντρεπόμουν και φοβόμουν να συμμετάσχω σε αυτήν τη δημόσια διαπόμπευση». Υπενθυμίζεται ότι η Αρτζέντο είναι ηγετικό στέλεχος του κινήματος #ΜeToo που κατηγορεί ισχυρούς άνδρες του Χόλιγουντ, όπως τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν για παρενόχληση ή σεξουαλική εκμετάλλευση λόγω θέσης. Ο δικηγόρος του Γουαϊνστάιν τώρα κατηγορεί την Αρτζέντο για υποκρισία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ