Σάλος με Ιταλίδα ηθοποιό: Κατηγορεί τον Γουαϊνστάιν αλλά η ίδια πλήρωσε θύμα της εξαγοράζοντας τη σιωπή του

Ακτιβίστρια ηθοποιός και ηγετικό στέλεχος του γυναικείου κινήματος #MeToo που αφορά στη σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση νεαρών γυναικών από ισχυρούς άνδρες του κινηματογράφου, όπως ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, κατηγορείται ότι έκανε ακριβώς αυτά τα οποία καταγγέλλει.

Συγκεκριμένα, η 42χρονη Ιταλία, Έζια Αρτζέντο βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα καθώς αν και συνιδρύτρια του #MeToo μαζί με τη Ρόουζ ΜακΓκόουαν, φέρεται να αποπλάνησε έναν 17χρονο και να έκανε σεξ μαζί του.

Όπως αποκαλύπτουν οι New York Times, ενώ εκείνη δημοσίως κατηγορούσε τον Γουαϊνστάιν, κάτω από το τραπέζι έκανε διακανονισμό με το θύμα της, τον Τζίμι Μπένετ, νεαρό ηθοποιό και μουσικό, που όταν έκανε σεξ μαζί του εκείνος ήταν μόλις 17 ετών. Η ηθοποιός και σκηνοθέτις πλήρωσε 380.000 δολάρια για να εξασφαλίσει τη σιωπή του. Φέρεται να τον παρέσυρε σε ξενοδοχείο στην Καλιφόρνια όπου η ηλικία για συναινετικό σεξ είναι τα 18 χρόνια, και εκεί να του “επιτέθηκε σεξουαλικά”. Η ίδια ήταν 37 χρονών.

Τα στοιχεία αναφέρονται σε έγγραφα που συντάχθηκαν ανάμεσα στους δικηγόρους της Αρτζέντο και του Μπένετ, παιδί σταρ που συμπρωταγωνίστησε μαζί με την Ιταλίδα σε ταινία υποδυόμενος τον γιο της. Τα έγγραφα που έχουν στη διάθεσή τους οι NYT περιέχουν και μία selfie με ημερομηνία 9 Μαΐου 2013 όπου το ζευγάρι είναι ξαπλωμένο στο κρεβάτι κι εκθέτει τη σταρ.

Πηγή: NYT

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ