Νέος βασιλικός κανόνας – Απομακρύνονται οι δημοσιογράφοι από τη Μέγκαν Μαρκλ

Με εντολή των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ πλέον οι δημοσιογράφοι βρίσκονται αντιμέτωποι με μπλόκο όσον αφορά στην προσέγγιση της Δούκισσας του Σάσεξ, καθώς τους απαγορεύεται να πλησιάσουν τη Μέγκαν Μαρκλ σε επίσημες περιστάσεις.

Αυτό μεταδίδει ο ανταποκριτής της Daily Mail με αρμοδιότητα το βασιλικό ρεπορτάζ, ο οποίος με σειρά tweet διαμαρτύρεται για τον νέο βασιλικό κανόνα.

Όπως φαίνεται, αιτία είναι το γεγονός πως η Μέγκαν, ως πρωτάρα στη βασιλική οικογένεια, προβαίνει συχνά σε… ατοπήματα και χωρίς να το γνωρίζει σπάει το βασιλικό πρωτόκολλο.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα από το πρόσφατο ταξίδι του πριγκιπικού ζεύγους στην Ιρλανδία όπου η Μέγκαν φέρεται να εξέφρασε την υποστήριξή της στις προσπάθειες της Κάθριν Νουν, μέλους της Ιρλανδικής Γερουσίας, για τη νομιμοποίηση των αμβλώσεων στην Ιρλανδία, κάτι που ωστόσο θεωρείται πολιτική θέση και δεν επιτρέπεται σε μέλη της βασιλικής οικογένειας να την εκφράζουν.

Έτσι, αποφασίστηκε η απομάκρυνση των δημοσιογράφων ώστε να μην ακούν όλα όσα λέει άθελά της η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι.

Πηγή: ΑΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ