Τα “καρφιά” των Δαλάκα, Τσίλη και Χάρη για τους πρώην συμπαίκτες τους – ΒΙΝΤΕΟ

Οι ομάδες του Survivor άλλαξαν και αυτό έχει φέρει αλλαγές και στις σχέσεις των παικτών μεταξύ τους.

Οι δύο ομάδες στις καλύβες τους κρατούν αποστάσεις και δεν λείπουν οι μικροπαρεξηγήσεις. Οι Διάσημοι κυρίως με τον Χάρη Γιακουμάτο, τον Γιάννη Τσίλη και την Κατερίνα Δαλάκα, εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τους πρώην συμπαίκτες τους, κυρίως για τους έντονους πανηγυρισμούς τους όταν κερδίζουν.

«Προσωπικά εμένα με παραξένεψε η αντίδραση του Νάσου στο κλείσιμο του αγωνίσματος, που ανέφερε ότι πρώτη φορά χαμογελάει από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι σήμερα. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο για τον οποίο το ανέφερε αυτό από τη στιγμή που και η προηγούμενη ομάδα μεταξύ μας ήμασταν όλοι καλά. Δεν υπήρχαν διαφωνίες», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Τσίλης.

«Πληγώθηκα αρκετά από τη συμπεριφορά του Νάσου, διότι είδα ένα άλλο άτομο από αυτό που είχα γνωρίσει. Όσο ήμασταν στην ίδια ομάδα ήταν εξαφανισμένος μόνιμα στα βράχια, απομονωμένος. Και από την ένωση και μετά έκανε παρέα μόνο με τους Μαχητές. Τον τελευταίο καιρό στον πάγκο προσπαθούσα όλους να τους εμψυχώσω, να τους ξεσηκώσω και ο Νάσος ήταν παραδομένος. Δεν είχε πάθος όπως στις αρχές. Τώρα είδα ένα άλλο άτομο, χαρούμενο, ευτυχισμένο, να φωνάζει στον πάγκο. Με στεναχώρησε πάρα πολύ», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Δαλάκα.

Ο Χάρης από την πλευρά του, δήλωσε ότι προσβλήθηκε από τη συμπεριφορά των πρώην συμπαικτών του και πως χρησιμοποιήθηκαν κάποιοι προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι στόχοι κάποιων άλλων. «Κάποιοι πουλάνε φιλία για να έχουνε το «λαμβάνειν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ