Ποιοι πρώην παίκτες του Survivor επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο και γιατί – ΒΙΝΤΕΟ

Πριν από λίγο καιρό να οργίαζαν οι φήμες ότι ο περσινός νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, θα εμφανιζόταν στο φετινό κύκλο του ριάλιτι, κάτι που τελικά δεν ήταν αλήθεια. Επίσης, είχε ακουστεί ότι guest εμφάνιση θα έκανε και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος ταξίδεψε μάλιστα μέχρι τον Άγιο Δομίνικο, όμως είδαμε μόνο το… μαγιό του.

Τελικά, οι πρώην παίκτες του Survivor που θα ταξιδέψουν μέχρι τον μακρινό Άγιο Δομίνικο, είναι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και ο Γιώργος Χρανιώτης. Μάλιστα, ο φιναλίστ του περσινού τελικού, αποκάλυψε την είδηση στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», λέγοντας: «Θα επιστρέψω στο Survivor σύντομα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Θα είμαι στο πάρτι της ένωσης μαζί με τον Γιώργο Χρανιώτη και είμαστε καλεσμένοι…»!

Όσο για το αν αγωνιστεί ξανά, ο ίδιος δήλωσε ότι θα το ήθελε πάρα πολύ αλλά ακόμα δεν ξέρει τα σχέδια της παραγωγής. Το σίγουρο είναι ότι θα εμφανιστεί στο πάρτι της ένωσης και θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Να υπενθυμίσουμε, ότι οι δύο παίκτες είχαν κερδίσει στον μουσικό διαγωνισμό του περσινού πάρτι της ένωσης. Συγκεκριμένα, στην τελική τριάδα έφτασαν ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Μάριος Ιωαννίδης και η Λάουρα Νάργες με τον πρώτο να κερδίζει το απόλυτο 10! Όμως ο dr. Χραν – όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του – θεώρησε σωστό να παραχωρήσει το έπαθλο στον Μάριο, αφού όπως δήλωσε εκείνος έχει κάνει μαθήματα φωνητικής κι έχει και δική του μπάντα. Όμως ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως στο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων του επόμενου “Survivor”, θα παρευρίσκονται τελικά και οι δύο!

Δείτε το βίντεο από το youweekly.gr:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ