Βγήκε από την εντατική ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης – Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της συζύγου του- ΦΩΤΟ

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη, ο οποίος μετά από 60 ημέρες βγήκε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο γνωστός παρουσιαστής νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Ασκληπιείου της Βούλας έπειτα από το σοβαρό τροχαίο που είχε με την μηχανή του την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται στο πλευρό του, ανάρτησε ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

«Αστέρι μου, Ψυχή μου, Ζωή μου πάντα σε θαύμαζα για την δύναμη της ψυχής σου, μα τώρα όμως σε θαυμάζω ακόμα περισσότερο.

Κέρδισες το πρώτο στοίχημα …ΖΕΙΣ.. Κέρδισες και το δεύτερο στοίχημα.. ΒΓΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ μετά από 60 μέρες. Είμαι σίγουρη και το πιστεύω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ότι θα κερδίσεις και το τρίτο στοίχημα… ΘΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ και σύντομα θα επιστρέψεις στο σπίτι μας και στο παιδάκι μας που τόσο πολύ του έχεις λείψει… Του λείπει το γέλιο σου, οι τρυφερές γεμάτες αγάπη αγκαλιές σου, η μυρωδιά σου… μα πιο πολύ όμως του λείπει η παρουσία σου και η φωνή σου… Βάλε τα δυνατά σου Αγάπη μου για τον Αλεξανδρούλη μας… ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ!!!!», έγραψε η Εβελίνα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ