Ο Jay Z παραδέχτηκε ότι απάτησε την Μπιγιονσέ

Ο διάσημος ράπερ Jay Z παραδέχτηκε ότι έχει απατήσει τη σύζυγό του Μπιγιονσέ και αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους είναι ακόμα μαζί.

Ο Jay Z μιλώντας στους The New York Times αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει άπιστος σύζυγος και δήλωσε ότι έχει ζητήσει τη βοήθεια ψυχοθεραπευτή για να ξεπεράσει κάποια προσωπικά του προβλήματα.

“Πρέπει να επιβιώσεις. Όταν μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία βγάζεις εκτός όλα τα συναισθήματα. Ακόμα και με τις γυναίκες, κλείνεσαι, δεν θες να συνδεθείς συναισθηματικά. Στην περίπτωσή μου είναι βαθύ. Και μετά όλα ξεκινούν από αυτό το σημείο: την απιστία” είπε μεταξύ άλλων ο 47χρονος ράπερ.

Αναφερόμενος στο πώς αντέδρασε η Μπιγιονσέ όταν το έμαθε δήλωσε ότι “το καλύτερο σημείο στον τυφώνα είναι στη μέση. Ακριβώς στο κέντρο του πόνου. Ήταν μία πολύ άβολη κατάσταση. Με την Μπιγιονσέ συζητήσαμε πάρα πολύ. Ήμουν πολύ περήφανος για τη δουλειά της και εκείνη ήταν περήφανη για τη μουσική μου. Σεβόμαστε ο ένας τη δουλειά του άλλου. Πιστεύω ότι είναι καταπληκτική γυναίκα. Οι περισσότεροι άνθρωποι αποφασίζουν να φύγουν όταν υπάρχουν δυσκολίες, τα ποσοστά διαζυγίων είναι στο 50%, επειδή ο κόσμος δεν ‘βλέπει’ τον εαυτό του” και πρόσθεσε:

“Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να δεις τον πόνο στο πρόσωπο κάποιου, τον πόνο που προκάλεσες εσύ, και μετά να πρέπει να αντιμετωπίσεις τον ίδιο σου τον εαυτό”.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ