Έγκυος και η Κλόε Καρντάσιαν

Η αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν και σταρ των ριάλιτι, Κλόε Καρντάσιαν, είναι έγκυος, σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα. Η είδηση έγινε γνωστή λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση της εγκυμοσύνης του νεότερου μέλους της διάσημης οικογένειας, της Κάιλι Τζένερ.

Η ιστοσελίδα TMZ.com καθώς και τα έντυπα Us Weekly και People, επικαλούμενα όλα ανώνυμες πηγές, ανέφεραν ότι η 33χρονη Κλόε, η οποία έχει δεσμό με τον παίκτη της ομάδας μπάσκετ Cleveland Cavaliers Τρίσταν Τόμσον, είναι τριών μηνών έγκυος.

Εκπρόσωπος της οικογένειας Καρντάσιαν δεν έχει σχολιάσει σχετικά, ενώ ούτε η ίδια η Καρντάσιαν ή ο σύντροφός της ανέφεραν κάτι για την εγκυμοσύνη της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χθες Τρίτη.

Όσο για την 20χρονη Κάιλι Τζένερ, φέρεται να αναμένει το πρώτο της παιδί με τον επί έξι μήνες σύντροφό της ράπερ Τράβις Σκοτ.

Παιδί φέρεται να περιμένει και η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες περιμένει το τρίτο παιδί της με τον Κάνιε Γουεστ, το οποίο όμως θα φέρει στον κόσμο το 2018 παρένθετη μητέρα, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ