Ο ΟΥΚας που στηρίζει τον Στέλιο Χανταμπάκη – ΦΩΤΟ

Παίκτης που είχε συμμετάσχει στο πρώτο τηλεοπτικό ριάλιτι “Survivor” στηρίζει τον πρώην παίκτη της ομάδας των “Διασήμων” Στέλιο Χανταμπάκη.

Ο Ηλίας Βαλάσης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του μαζί με τον Στέλιο Χανταμπάκη. Στο μήνυμα που συνοδεύει τη φωτογραφία κάνει αναφορά στην μακροχρόνια φιλία τους και αφήνει αιχμές για την παραγωγή του τηλεοπτικού ριάλιτι.

“Συναντήθηκα με τον Στέλιο τον φίλο μου, που στάθηκε από 14 χρονών δίπλα μου. ‘Δεν του στάθηκα’, ‘ μου στάθηκε’ (και ας είμαι 15 χρόνια μεγαλύτερος). Δούλευε τρεις δουλειές για να τα καταφέρει. 14 χρονών παιδί. Μετά από τόσες σβούρες στη ζωή μου ξέρω ποιοι είναι οι φίλοι μου. Ξέρω ποιος είναι ο Στέλιος. Δεν περιμένω το κατασκεύασμα μίας παραγωγής να μου πει ποιος είναι. Ούτε την οργή όλων αυτών που έπεσαν θύμα σε αυτήν. Η παραγωγή καλά κάνει, αυτή είναι η δουλειά της και ο κόσμος ερμηνεύει αυτό που βλέπει. (Δεν κατηγορώ κανέναν) Απλά εγώ ξέρω. Έπαιξα και παρουσίασα τέτοια παιχνίδια. Στεναχωριέμαι για αυτούς που ξέρουν τον Στέλιο ή έχουν συνεργαστεί μαζί του και είπαν κάτι διαφορετικό για τα νούμερα τηλεθέασης. (Χωρίς να περιμένουν καν να μιλήσει κάποιος από τους παίκτες, κάποιος που έχει ζήσει ένα κομμάτι αλήθειας) Αυτοί είναι αδικαιολόγητοι. Είναι ένα λάθος που δεν με αφήνει να ησυχάσω. Αυτά. Καλή σκέψη φίλοι μου” αναφέρει στο σχόλιο του ο Ηλίας Βαλάσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ