Tι λέει ο Ρέμος για τη συνάντησή του με τον Μητσοτάκη – ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν έχω καμία διάθεση να εμπλακώ επαγγελματικά με την πολιτική, να κατέβω δηλαδή υποψήφιος με κάποιο κόμμα», δήλωσε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομή του καναλιού Epsilon, ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος συναντήθηκε χθες το απόγευμα με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η συνάντηση ήταν ανεπίσημου χαρακτήρα και όπως επεσήμαναν συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, το ραντεβού, ήταν προσωπικό και ζητήθηκε από τον τραγουδιστή.

Πολλοί όμως ήταν αυτοί που έκαναν συζήτηση για πιθανή ένταξη του ονόματος του δημοφιλούς τραγουδιστή, στις εκλογικές λίστες της Ν.Δ, όταν και αν προκηρυχθούν εκλογές.

O καλλιτέχνης, διαψεύδει αυτές τις φήμες και εξηγεί τους λόγους της επίσκεψής του στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και το περιεχόμενο της συζήτησής του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Η συνάντηση αυτή προέκυψε, από κάποιους ανθρώπους που ήταν κοινοί μας φίλοι και ήθελα απλά να λάβω την ευκαιρία αυτή να δω από κοντά τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να του εκφράσω σαν Έλληνας πολίτης και σαν ενεργός πολίτης αυτού του τόπου, που πληρώνω τις υποχρεώσεις μου, τους προβληματισμούς μου και τις ανησυχίες μου για το τι μέλλει γενέσθαι στην κοινωνία και γενικά σε όλη την κατάσταση της Ελλάδος. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ήταν μια πολύ φιλική και πολύ εγκάρδια κουβέντα. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι ένας πολύ φιλικός άνθρωπος, αλλά από εκεί και πέρα, το ίδιο θα συνέβαινε αν έκανα την κουβέντα με οποιονδήποτε άλλο πολιτικό αρχηγό από άλλη παράταξη. Δεν έχω καμία διάθεση να εμπλακώ επαγγελματικά με την πολιτική, να κατέβω δηλαδή υποψήφιος με κάποιο κόμμα. Θεωρώ είμαι πολύ πιο χρήσιμος στην κοινωνία το να τραγουδάω τα συναισθήματα του κόσμου», διευκρίνισε.  

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ρέμου στα γραφεία της ΝΔ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ