Η βροχή ματαίωσε την συναυλία της Λάρα Φαμπιάν

Στην Αθήνα βρέθηκε η Βελγίδα ερμηνεύτρια Λάρα Φαμπιάν για μία και μοναδική συναυλία.

Δυστυχώς όμως ο καιρός δεν είχε το ίδιο πρόγραμμα κι ενώ όλα ήταν έτοιμα, χθες βράδυ, για να βγει στη σκηνή η διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια, άνοιξαν οι ουρανοί και ξέσπασε μία μπόρα που κράτησε για περισσότερο από μισή ώρα, πλημμυρίζοντας το Κεντρικό Γήπεδο Τένις του ΟΑΚΑ.

Οι θεατές άνοιξαν ομπρέλες και προσπάθησαν να μείνουν στις θέσεις τους, η βροχή, όμως, ήταν τόσο δυνατή που τους ανάγκασε να βρουν προστασία στα υπόστεγα του γυμναστηρίου.

Πρώτα άδειασε η αρένα που ήταν και το πιο εκτεθειμένο σημείο του γηπέδου στη βροχή και στη συνέχεια και οι κερκίδες, ενώ οι τεχνικοί της διοργάνωσης έτρεχαν στη σκηνή για να προστατεύσουν τα μηχανήματα.

Πέρασαν τουλάχιστον τρία τέταρτα μέχρι οι διοργανωτές να αποφασίσουν να ακυρώσουν τη συναυλία. Σε μία οργάνωση που φάνηκε από την αρχή ότι είχε πολλά προβλήματα στην ενημέρωση των θεατών και στο να τους οδηγήσουν εγκαίρως στις θέσεις τους.

Λίγο προσωπικό για την εξυπηρέτηση των εκατοντάδων θαυμαστών της Λάρα Φαμπιάν που πήγαν να απολαύσουν την μελωδική της φωνή, κακή οργάνωση και βροχή δημιούργησε το σκηνικό για μία «καταστροφική» βραδιά.

Μόνη όαση στην ταλαιπωρία όλων η πραγματικά πολύ ωραία εμφάνιση των Stereo Soul που τραγούδησαν στην αρχή με τον μοναδικό τρόπο τους.

Η Λάρα Φαμπιάν έχει να εμφανιστεί στην Ελλάδα από το 2007. Εν αναμονή για να μάθουμε εάν, πού και πότε θα πραγματοποιηθεί η συναυλία της Λάρα στην Αθήνα.

Πηγή: AΠΕ

 

Διαβάστε επίσης:

Η φίλη της Άνιστον κάνει επίθεση στην Τζολί – ΒΙΝΤΕΟ

Νέα μπλεξίματα της Σάσας Σταμάτη με την τροχαία

H Mαριόν Κοτιγιάρ σπάει την σιωπή της: Είμαι έγκυος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ