40 κεριά στην τούρτα της Ρις Γουίδερσπουν – ΦΩΤΟ

Η πάλαι ποτέ «αγαπημένη της Αμερικής», η Ρις Γουίδερσπουν, έσβησε τα 40 κεράκια της τούρτας της πλαισιωμένη από λαμπερά αστέρια του Χόλιγουντ.

Η ηθοποιός τραγούδησε και το τραγούδι «Σουίτ Χομ Αλαμπάμα» των Lynyrd Skynyrd με τον Κιθ Έρμπαν να την συνοδεύει παίζοντας κιθάρα.

Το πάρτι της σαραντάρας Γουίδερσπουν δόθηκε σε νυχτερινό κλαμπ του Χόλιγουντ από όπου προσγειώθηκαν στο Instagram και στο Snapchat αναρίθμητες φωτογραφίες και βίντεο.

Οι φίλες της Τέιλορ Σουίφτ και Κέτι Χάντσον δεν προλάβαιναν να ποστάρουν.

 

Το ίδιο έκανε και η εορτάζουσα η οποία φορούσε ένα υπέροχο μεταλιζέ φόρεμα η οποία ανέβασε στιγμιότυπα με τη μητέρα της που καμάρωνε για το βλαστάρι της.

Όσο για το τραγούδι που ερμήνευσε η επιλογή δεν ήταν τυχαία. Η Ρις Γουίδερσπουν είχε κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών με την ερμηνεία της στη ρομαντική κομεντί «Sweet Home Alabama» απ’ όπου και το ομότιτλο τραγούδι.

Η ταινία «Ο Γάμος Είναι της Μόδας» (Sweet Home Alabama), όπως αποδόθηκε ο τίτλος της ταινίας στα ελληνικά, παραμένει μέχρι σήμερα η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία της σταρ στο αμερικανικό box office.

Δείτε επίσης:

Τι απαντά ο Νίκος Σαμοΐλης για την Αννίτα Πάνια

Έλληνας σεφ έβαψε τα νύχια του κόκκινα και άναψε φωτιές στα social media – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ