Δήλωση – σοκ από γνωστό ηθοποιό: Γι΄αυτό αναγκάστηκα να δώσω τα παιδιά μου – ΒΙΝΤΕΟ

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκαλεί η ιστορία του Σπύρου Μισθού, ο οποίος όπως εξομολογείται κέρδισε την επιμέλεια των παιδιών του, ωστόσο, αναγκάστηκε να «επιστρέψει»προσωρινά τα παιδιά στη μητέρα τους καθώς δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει οικονομικά.

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από την τηλεοπτική σειρά του Νίκου Φώσκολου «Καλημέρα Ζωή» είχε μιλήσει στο παρελθόν για τη δικαστική διαμάχη που είχε με την εν διαστάσει σύζυγό του την 37χρονη Δήμητρα Ακούρου. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο 11 χρόνια, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στον έγγαμο βίο του. Έπειτα από απόφαση του δικαστηρίου ο 58χρονος ηθοποιός κατάφερε να πάρει εξ ολοκλήρου την επιμέλειά τους.

Σήμερα, με δάκρυα στα μάτια, ο Σπύρος Μισθός αποκαλύπτει πως αναγκάστηκε να «επιστρέψει» προσωρινά τα παιδιά του στην μητέρα τους υπογραμμίζοντας πως σκοπεύει να πουλήσει τα περιουσιακά του στοιχεία. «Τα παιδιά θα μεγαλώσουν μαζί μου, δεν τα εγκαταλείπω με τίποτα», επισημαίνει ο ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή “tatiana live”.

 

Δείτε το βίντεο από το Ε:

Δείτε επίσης:

Δείτε πως είναι σήμερα η Κέλι ΜακΓκίλις από το Top Gun – ΦΩΤΟ

Η Αγκιλέρα μιμείται την Μαντόνα, την Αντέλ και την Ριάνα – ΒΙΝΤΕΟ

Ρουβάς: Τον Τσίπρα τον κρίνει το αποτέλεσμα… όχι εγώ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ