Ο Ντι Κάπριο ονειρεύεται να γίνει… Πούτιν

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, θέλοντας να σχολιάσει τα σενάρια για την κυκλοφορία αυτοβιογραφικής ταινίας του Βλαντιμίρ Πούτιν είπε:«Είναι μια πολύ, πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Θα ήθελα πολύ να τον υποδυθώ».

O πασίγνωστος ηθοποιός του Χόλιγουντ, που είναι και ένας εκ των υποψηφίων για το φετινό βραβείο Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, από ότι όλα δείχνουν είναι θαυμαστής του ρωσικού πολιτισμού.

«Νομίζω πως θα έπρεπε να υπάρχουν περισσότερες ταινίες για τη ρωσική ιστορία επειδή υπάρχουν πάρα πολλές ιστορίες που αξίζουν. Αυτό είναι συναρπαστικό για έναν ηθοποιό. Ο Λένιν, επίσης, θα ήταν ένας ενδιαφέρων ρόλος. Το ίδιο ισχύει και για τον Ρασπούτιν», συμπλήρωσε ο Ντι Κάπριο.

Να σημειωθεί, πως το 2010 ο ηθοποιός είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά το Πρόεδρο της Ρωσίας σε ένα συνέδριο στην Αγία Πετρούπολη για τη σιβηρική τίγρη.

«Το ίδρυμα μου παρείχε οικονομική στήριξη για αυτά τα ζώα. Ο Πούτιν και εγώ συζητήσαμε για την προστασία αυτών των υπέροχων ζώων, όχι για την πολιτική», διευκρινίζει το αστέρι του Χόλιγουντ.

 

Πηγή: mirror.co.uk

Διαβάστε επίσης:

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο “φλερτάρει” με το πρώτο του Όσκαρ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ