Οι πρώην της Χάλι Μπέρι συνασπίστηκαν εναντίον της – ΒΙΝΤΕΟ

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ Χάλι Μπέρι έχει παντρευτεί τρεις φορές.

Ο τελευταίος της γάμος με τον Γάλλο ηθοποιό Ολιβιέ Μαρτίνεζ τελείωσε πριν από μερικές ημέρες με μια λιτή και τυπική ανακοίνωση.

Ο παίκτης του μπέιζμπολ και παντρεμένος με την Χάλι Μπέρι από το 1993 ως το 1997 Ντέιβιντ Τζάστις, μόλις ανακοινώθηκε ο χωρισμός της με τον Μαρτίνεζ, άστραψε και βρόντηξε σε μια σειρά από tweets.

«Επιτέλους έγινε αυτό ώστε να μπορέσω να μιλήσω. Πλέον είμαι παντρεμένος με γυναίκα και παιδιά, και θέλω η οικογένειά μου να ξέρει ότι ουδέποτε σήκωσα χέρι στη Χάλι ή σε οποιαδήποτε άλλη γυναίκα. Η μητέρα μου με μεγάλωσε ολομόναχo, και έχω τεράστιο σεβασμό και αγάπη προς τις γυναίκες. Μπορεί λοιπόν όταν χωρίσαμε να μην είπε ότι την κακοποιούσα, αλλά δεν το αρνήθηκε κιόλας, με αποτέλεσμα να βγω εγώ ο κακός. Πιστέψτε με, το ίδιο ακριβώς έχει συμβεί και με όλους τους υπόλοιπους άντρες της ζωής της. Όταν έμαθα ότι δεν θέλει η κόρη της να έρχεται σε επαφή με τον πατέρα της (Gabriel Aubry) γιατί είναι επικίνδυνος, έβαλα τα γέλια. Μόνο ένας άντρας που έχει υπάρξει σε σχέση μαζί της είναι σε θέση να γνωρίζει τον πραγματικό της χαρακτήρα» σημείωσε ο Τζάστις στο twitter.

Λίγη ώρα αργότερα ο άλλος πρώην σύζυγός της, Έρικ Μπένετ, έγραψε ένα tweet επιβεβαιώνοντας όσα είπε πριν ο Ντέιβιντ Τζάστις: «Το φιλαράκι μου ο Ντέιβιντ είπε κάποιες πολύ μεγάλες αλήθειες σήμερα».

 

Δείτε το βίντεο από τον Alpha:

Δείτε επίσης:

H εντυπωσιακή Ντορέττα, “φωτιά” στα κόκκινα – ΒΙΝΤΕΟ

Αγνώριστος ο Γαϊτάνος, έκοψε τα μαλλιά του – ΦΩΤΟ

Θα μηνύσει την Google η Καρύδη; – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ