Μενεγάκη: Μου ερχόταν να βάλω τα κλάματα

Η Ελένη Μενεγάκη την περασμένη Πέμπτη -και για άλλη μία φορά- αποχωρίστηκε τη μικρότερη κόρη της με δάκρυα στα μάτια, νιώθοντας μεγάλη θλίψη και στενοχώρια, ρίχνοντας, ωστόσο, κλεφτές ματιές στο ρολόι και στον χρόνο που έτρεχε γρήγορα για να προλάβει τη σύσκεψη της ομάδας για τη νέα σεζόν.

“5,5 μήνες μετά τη γέννηση της Μαρίνας, η Ελένη έπρεπε να την αφήσει για να βρεθεί στο κανάλι. Ανάμεικτα συναισθήματα. Πόνος και συνάμα χαρά, πίκρα αλλά και χαμόγελα…”, μεταφέρει στο περιοδικό “YOU” άνθρωπος από το στενό της περιβάλλον, που έζησε από κοντά όλη την έκρηξη αδρεναλίνης της παρουσιάστριας.

“Δεν μπορούσα να την αφήσω με τίποτα, μου ερχόταν να βάλω τα κλάματα βλέποντας το μικρό χεράκι της να με τραβάει να μη φύγω”, εξομολογήθηκε η ίδια στον δικό της άνθρωπο, τονίζοντας, μάλιστα, ότι δεν είναι η πρώτη της φορά που της συμβαίνει αυτό.

Το έχει ζήσει στο παρελθόν με όλα τα παιδιά της, όταν έπρεπε να επιστρέψει στην επαγγελματική βάση της και ακόμα μία φορά -τώρα- ο αποχωρισμός την πόνεσε πολύ περισσότερο. Εξάλλου δεν έχει κρύψει ποτέ την αδυναμία που έχει στα παιδιά της και την γενικότερη άρνησή της να τα παίρνει στη δουλειά, ιδιαίτερα σε μικρές και ευαίσθητες ηλικίες που έχουν ένα ωράριο συγκεκριμένο.

Πηγή ΦΩΤΟ: Hello!

Δείτε επίσης:

Στο νοσοκομείο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ